Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

RINTI Singlefleisch Rumen monoproteínový bachor 800 g

Značka: RINTI
67857
3.99

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Monoproteínové vlhké krmivo pre dospelých psov

RINTI Singlefleisch Rumen Pure je monoproteínové krmivo pre dospelé psy, skladajúce sa iba z hovädzieho bachora, čo z neho robí jedinečnú ponuku pre citlivých a vyberavých psov. Toto krmivo je vhodné najmä pre psov na bezsacharidovej (bezobilnej) diéte a môže pomôcť znížiť riziko alergií a potravinových intolerancií. RINTI Singlefleisch Rumen Pure obsahuje 65% hovädzieho bachora, pitnú vodu a minerálne látky. Navyše je obohatený o vitamín D3, vitamín E a zinok. Nutričné hodnoty sú 9 % hrubého proteínu, 8 % tuku, 0,5 % hrubej vlákniny, 2,5 % hrubého popola a 79 % vlhkosti. Toto krmivo neobsahuje sóju, farbivá ani konzervačné látky, čo z neho robí zdravý a prirodzený variant pre vášho psa. Denné množstvo krmiva závisí od hmotnosti, veku, aktivity a plemena psa. Vždy zaistite, aby mal váš pes prístup k čerstvej pitnej vode. RINTI Singlefleisch Rumen Pure je ideálny pre psov, ktorí potrebujú stravu bohatú na bielkoviny bez prídavku sacharidov. Je tiež voľbou pre citlivých a vyberavých psov, ktorí vyžadujú špeciálnu diétu. Odporúčané kŕmenie Hmotnosť psa: - 8 kg: cca 400 g/deň - 19 kg: cca 800 g/deň - 49 kg: cca 1600 g/deň Denná potreba sa líši v závislosti od veku, aktivity a plemena. Vždy prosím zaistite dostatok čerstvej pitnej vody.

Zloženie:< p>65% hovädzí bachor, pitná voda, minerálne látky. Doplnkové látky Vitamín D3: 200I.E., Vitamín E (all-rac-alfa-tokoferylacetát): 40mg, zinok (ako oxid zinočnatý): 30mg Nutričné informácie Hrubý proteín 9% Obsah tuku 8 Hrubá vláknina 0,5 Hrubý 5 Vlhkosť 79 Kalórie / 100 g: 107 kcal

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
RINTI Singlefleisch Rumen Pure
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Bachor
Tuky (%):
8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme