Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

RINTI Kennerfleisch s konským mäsom 400 g

Značka: RINTI
67820
1.99

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné mokré krmivo pre dospelých psov

RINTI je dokonale vyvážené vlhké krmivo aj pre tých najnáročnejších psov. Skladá sa iba z čistého mäsa, aby vyhovovalo nutričným potrebám psov. Vzhľadom na svoju mäsožravú povahu nepotrebujú psy obilia ani sacharidy, aby získali dostatok energie. Mokré krmivo RINTI je bez obilnín a neobsahuje žiadne náhradky mäsa, zvýrazňovače chuti, mäsovú múčku, sóju ani syntetické farbivá. Mokré krmivo RINTI obsahuje kúsky čistého pravého mäsa a neobsahuje žiadne náhradky mäsa, takže je pre psov ľahko stráviteľné a chutné. Mäso v jedle je spracovávané pri nízkych teplotách a šetrne s ním zaobchádzané, aby si zachovalo väčšinu svojich vlastností. Mokré krmivo RINTI je kompletné jedlo, ktoré obsahuje všetky potrebné živiny, ako sú bielkoviny, tuky, sacharidy, vitamíny a minerály. Krmivá RINTI navyše obsahujú Omega-3 a Omega-6 nenasýtené tuky vo vyváženom pomere, ktoré môžu podporiť zdravie vášho psa. Omega-3 tuky sú prítomné vo veľkom množstve v ľanovom oleji a omega-6 v mäse. Rastlinná vláknina v krmive RINTI zohráva dôležitú úlohu v správnom fungovaní tráviaceho traktu, najmä u veľkých alebo starších psov. Krmivo RINTI pre psov s extrémne vyberavou chuťou obsahuje približne 67 % mäsa a 33 % vlákniny, olej, minerálne látky, vitamíny a vodu.

< / / b>

Zloženie:

pľúca, svalovina, obličky, pečeň, vemeno, konské mäso (5 %), masť, bachor, minerálne látky, ľanový olej (0 2 %), repná vláknina (0,2 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Horse
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme