Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

RINTI Kennerfleisch konzerva pre psa s kačacím mäsom 800 g

Značka: RINTI
67830
3.49

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné mokré krmivo pre dospelých psov

Vlhké krmivo Rinti je perfektným riešením pre majiteľov psov, ktorí chcú svojmu miláčikovi poskytnúť zdravé a vyvážené krmivo bez umelých prísad a plnív. Mokré krmivo pre psov všetkých plemien je dostupné v mnohých príchutiach, takže si každý pes nájde to svoje. Krmivo Rinti je vysoko kvalitné krmivo, ktoré obsahuje skutočné kusy mäsa, čo z neho robí skvelý zdroj bielkovín pre našich psov. Krmivo navyše neobsahuje lisované mäso, zvýrazňovače chuti, mäsovú múčku, obilniny ani sóju, vďaka čomu je ľahko stráviteľné a vhodné pre psy s citlivým žalúdkom. Za zmienku tiež stojí, že krmivo Rinti neobsahuje umelé farbivá ani zvýrazňovače chuti, čo znamená, že ide o zdravé a prirodzené riešenie pre našich miláčikov. Dostupné príchute zahŕňajú hovädzie, hydinové, morčacie a zveriny, čo nám umožňuje spestriť jedálniček našich psov a dodať im najrôznejšie živiny. Kŕmne odporúčania: Hmotnosť psa: 8 kg: cca 400 g/deň 20 kg: cca 800 g/deň 52 kg: cca 1600 g/deň

Zloženie:

kačica (15% kačacie srdce), pľúca, pečeň, svaly, vnútornosti, koža, vemeno, bachor, minerálne látky, ľanový olej, repné rezne (0,2%)

Rinti Protein 11%, tuk 8%, vláknina 0,6 %, popol 2,5 %, vlhkosť 77 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Duck
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Kachna
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme