Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

RINTI Kennerfleisch hovädzie mäso 400 g

Značka: RINTI
67822
1.99

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo bohaté na prírodné ingrediencie

Rinti Kennerfleisch Hovädzie mäso 400g Ak hľadáte pre svojho psa krmivo vynikajúcej kvality, Rinti Kennerfleisch so šťavnatým hovädzím je pre vás tou správnou voľbou! Toto mokré krmivo pre psov obsahuje až 70 % skutočného mäsa a vnútorností, čo je prirodzený zdroj bielkovín a tukov, ktoré psy potrebujú, aby zostali zdraví a plní energie. Rinti je vyvážené mokré krmivo pre psov znalcov, výhradne s čistým mäsom, prispôsobené nutričným potrebám tohto druhu. Toto krmivo neobsahuje obilniny ani sacharidy, pretože psy sú uspôsobené na trávenie mäsa a vnútorností, nie rastlín. Vďaka tomu je Rinti Kennerfleisch ideálnou voľbou pre psov, ktorí potrebujú bielkoviny a tuky ako zdroj energie. Rinti Kennerfleisch so šťavnatým hovädzím mäsom obsahuje aj ľanový olej, ktorý vášmu psovi dodá zdravé tuky a omega-3 kyseliny. Ľanový olej je tiež prospešný pre kožu a srsť psov, pomáha ich udržiavať v dobrej kondícii.

< / p> Zloženie:

Hovädzie mäso (35 %), pľúca, svalovina, koža, obličky, minerálne látky, ľanový olej (0,2 %), repná vláknina (0,2 %). Bielkoviny: 11,0 % Tuk: 8,0 % Vláknina: 0,6 % Popol: 2,5 % Vlhkosť: 77,0 % Vápnik: 0,30 % Fosfor: 0,25 % Energetická hodnota: 115 kcal / 100 g Doplnkové látky: Vitamín D3: 200 oi vitamín -tokoferylacetát): 40 mg, Zinok (ako oxid zinočnatý): 30 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Beef
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme