Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PETS Home Mist Sea Breeze Parfum 170 ml hmla neutralizujúca pachy do interiéru

73190
8.19

Najniższa cena za 30 dni: €8.19

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Úvodná stránka Parfémy Air Sea breeze Neutralizátor zápachu do interiéru.

Ide o jedinečný interiérový neutralizátor pachov, ktorý vás prenesie do čarovného sveta morského vánku bez toho, aby ste museli písať dlhé popisy. Táto vôňa je jednou z najobľúbenejších vôní našich zákazníkov z rady Home Air Perfume, pretože napĺňa dom príjemnou spomienkou na koniec leta.
Vďaka jedinečnej zmesi vôní a esenciálnych olejov Sea Breeze účinne neutralizuje nežiaduce pachy vo vašej domácnosti a zanechá vás sviežu a jemne prevoňanú morským vánkom. Je ideálny pre tých, ktorí chcú osviežiť a prečistiť vzduch vo svojom okolí a dodať mu jemný akcent morskej harmónie.

Parfémy Home Air sa používajú jednoducho – stačí umiestniť vôňu do miestnosti a nechať sa preniesť do sveta príjemných spomienok na koniec leta. Parfémy zanechávajú dlhotrvajúci efekt a vytvárajú príjemnú, relaxačnú atmosféru, ktorá dodáva interiéru šarm a pozitívnu energiu.

Vôňa Sea Breeze je harmonickou kompozíciou, ktorá stimuluje zmysly a prináša príjemné spomienky na letné dni. Je to jemná, no výrazná vôňa, ktorá vás a vašich blízkych okamžite obklopí aurou radosti a pokoja.

Parfémy Home Air sú uzavreté v praktickom 170-gramovom balení, ktoré umožňuje dlhodobé používanie produktu. Vďaka tomuto neutralizátoru pachov bude váš interiér vždy naplnený príjemnou vôňou morského vánku, takže si budete môcť užívať príjemnú a osviežujúcu atmosféru po celý rok.

Dajte svojmu interiéru letnú náladu s Home Air Perfume Sea Breeze, neutralizátorom pachov, ktorý oživí vaše zmysly a naplní vaše izby sviežosťou morskej radosti. Urobte si zo svojho domova miesto, kde budete vždy cítiť morský vánok aj v ten najobyčajnejší deň.

Ako použiť:
Odstráňte kryt a/alebo uzáver. Miesto, kde sa vôňa objavuje. Používajte len podľa určenia.




Voda,

karagénan, polysorbát-20, ricínoleát zinočnatý, tokoferol, sójový

glycínový olej, vôňa, benzylsalicylát, geraniol, bylinný olej Mentha

arvensis, konzervačná látka

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
170
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme