Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PETS Home Mist Perfume Citrus 170 ml neutralizátor zápachu do interiéru citrus

73189
8.19

Najniższa cena za 30 dni: €8.19

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Home Air Perfume Citrus/neutralizátor zápachu do interiéru s citrusovou vôňou

Účinný vnútorný neutralizátor pachov, ideálny pre domáce aj kancelárske použitie, kde zamestnancov sprevádzajú ich milovaní psi alebo mačací priatelia. Vďaka jedinečnému zloženiu esenciálnych olejov Home Air Parfume s citrusovou vôňou rýchlo a účinne neutralizuje nepríjemný zápach domácich miláčikov a zaisťuje svieži a príjemný vzduch v každej miestnosti.

Všetci vieme, že aj tie najčistejšie zvieratá sa niekedy môžu pomýliť. Home Air Parfume je preto dokonalým riešením, ktoré vás rýchlo a dlhodobo zbaví nežiaducich pachov, ktoré sa môžu v okolí zvierat objavovať. Parfumy so sviežou a energizujúcou citrusovou vôňou dodávajú interiéru pozitívnu energiu.

Home Air Parfume sa ľahko používa - stačí postriekať miestnosť vôňou a nepríjemné pachy budú neutralizované a nahradené sviežou citrusovou vôňou. Parfum zanecháva dlhotrvajúci efekt, ktorý zaisťuje príjemný a pohodlný pobyt v akomkoľvek prostredí.
Citrusová vôňa je osviežujúca kompozícia, ktorá navodí pozitívnu náladu a oživí každý interiér. Je to jemná, ale účinná vôňa, ktorá okamžite zlepšuje atmosféru.

Parfémy Home Air sú uzavreté v praktickom 170-gramovom balení, ktoré umožňuje dlhodobé používanie produktu. Vďaka tomuto neutralizátoru pachov bude atmosféra vo vašej kancelárii alebo firme svieža a príjemná bez ohľadu na prítomnosť zvierat.
Vneste do svojho okolia pozitívnu atmosféru s neutralizátorom zápachu Home Air Perfume Citrus, ktorý účinne odstraňuje nepríjemné pachy a zanecháva každú miestnosť sviežu a príjemnú. Teraz sa každý člen tímu a zvierací spoločník bude vo vašom okolí cítiť skvele.

Ako použiť:
Odstráňte kryt a/alebo uzáver. Miesto, kde sa vôňa objavuje. Používajte len podľa určenia.


Voda, karagénan, polysorbát-20, ricínoleát zinočnatý, tokoferol, sójový glycínový olej, parfum, olej z dreva Cupressus Funebris, konzervačná látka


Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
170
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme