Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Perfect Fit™ granule pre dospelé psy stredných a veľkých plemien, bohaté na kuracie mäso 6 kg

Značka: PERFECT FIT
67528
51.63

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 13 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Perfect Fit ™ Chicken Rich Dry Dog Food je kompletné a chutné krmivo pre vaše domácich miláčikov stredných a veľkých plemien. Na vývoji receptúry tohto krmiva pre psov sa podieľali veterinári a odborníci na výživu z WALTHAM™ Institute of Animal Science. Vykonali analýzu najčastejších zdravotných problémov psov a vytvorili inovatívne krmivo s receptúrou Total5. Podporuje 5 najdôležitejších oblastí zdravia vášho dospelého psa - silný imunitný systém, zdravé trávenie, zdravú kožu a srsť, starostlivosť o ústnu dutinu a optimálnu telesnú kondíciu a hmotnosť. Správna výživa psa veľkého plemena sa prejaví v jeho najlepšom možnom zdraví, aktivite a duševnom vývoji. Doprajte mu to, čo potrebuje, s Perfect Fit Rich in Chicken. Výhody krmiva PERFECT FIT pre psy stredných a veľkých plemien: >Silný imunitný systém Vďaka zvýšenému obsahu vitamínu E, mangánu a zinku podporíte prirodzenú obranyschopnosť vášho psa týmto krmivom.
  • Ústne zdravie
  • Vďaka účinnej látke (tripolyfosforečnan sodný) obsiahnutej v tomto krmive podporujete zdravie zubov a ďasien tým, že znižujete tvorbu zubného kameňa.
  • Zdravé trávenie
  • V zložení krmiva Perfect Fit™ nájdete vysoko kvalitné bielkoviny, ktoré sú v strave vášho psa dôležité - pomáhajú udržiavať črevnú mikroflóru vášho maznáčika a zaisťujú ľahké trávenie.
  • Zdravá koža a srsť
  • Naše krmivo obsahuje aj zinok a slnečnicový olej, ktorý je prirodzeným zdrojom omega-6 nenasýtených mastných kyselín.
  • Udržiavanie optimálnej telesnej hmotnosti a kondície
  • S receptúrou Perfect Fit™ dodávate potrebné živiny a energiu v správnom množstve - váš maznáčik si udrží optimálnu telesnú hmotnosť a kondíciu.
  • Podporuje tráviaci proces
  • Optimálna zmes vlákniny v suchom krmive vášho psa podporuje trávenie a správnu tvorbu výkalov.

    Kompletné a vyvážené krmivo bez prídavku umelých farbív

    Zloženie:

    Sušené hydinové bielkoviny (vrátane 14 % kuracieho mäsa), pšenica, kukurica, ryža, hydinový tuk, sušené hovädzie bielkoviny, repné rezne (3 %), minerálne látky (vrátane 0,4 % tripolyfosfátu sodného), hydrolyzát kuracej pečene, celulóza (1 0,40%), čakankový extrakt (0,15%).

    Výhrevnosť:

    372 kcal/100 g

    Prísady / 1 kg:

    Antioxidanty; diétne doplnkové látky: Vitamín A: 11900 IU, Vitamín D3: 1313 IU, Vitamín E: 1500 mg, Meď (síran meďnatý (II), pentahydrát): 4,2 mg, jód (jodid draselný): 1,1 mg, železo (síran železnatý (II), monohydrát): 30 mg; mangán (síran mangánatý, monohydrát): 36 mg; selén (seleničitan sodný): 0,23 mg, zinok (síran zinočnatý, monohydrát): 102 mg.

    Analytické zložky (%):

    Obsah bielkovín: 25; obsah tuku: 14; anorganické látky: 9,0; hrubá vláknina: 2,3.

    Spôsob kŕmenia:

    Odporúčame podávať ako kompletné suché krmivo PERFECT FIT™, tak mokré krmivo.

    Odporúčané denné množstvo krmiva pre psa:

    Pes s hmotnosťou 10 kg potrebuje 145 g suchého krmiva alebo 90 g suchého krmiva a 1,5 vaničky vlhkého krmiva denne, pes o hmotnosti 20 kg potrebuje 240 g suchého krmiva alebo 135 g suchého krmiva a 3 vaničky vlhkého krmiva denne, pes s hmotnosťou 30 kg potrebuje 325 g suchého krmiva alebo 185 g suchého krmiva a 4 vaničky vlhkého krmiva denne, pes s hmotnosťou 40 kg potrebuje suchého krmiva alebo 265 g suchého krmiva a 4 vaničky mokrého krmiva denne, pes s hmotnosťou 50 kg potrebuje 480 g suchého krmiva alebo 320 g suchého krmiva a 4,5 vaničky mokrého krmiva denne. U psov s nadváhou znížte denné množstvo krmiva. Vezmite do úvahy prechodné obdobie a upravte množstvo krmiva pre svojho psa a rozdeľte ho do jedál podľa potrieb vášho maznáčika. Zaistite psovi čerstvú vodu na pitie.

    Otázky a odpovědi (FAQ)

    Parametry

    Hmotnost obalu (kg):
    11.5
    Produktová řada:
    PERFECT FIT Bogata w kurczaka dla dorosłych psów średnich i dużych ras
    Velikost mazlíčka:
    Střední a velká plemena
    Značka:
    PERFECT FIT

    Určení

    Životní fáze:
    Dospělý

    Složení

    Bílkoviny (%):
    25
    Druh bílkovin:
    Kuře
    Tuky (%):
    14
    Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

    Recenzie

    Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

    Napísať recenziu

    Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

    Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme