Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PERFECT FIT Natural Vitality granule pre mačky s kuracím a morčacím mäsom 3x 2,4 kg

Značka: PERFECT FIT
67538
38.18

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 10 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravá koža a srsť

Pre zdravie vašej mačky sa oplatí siahnuť po PERFECT FIT™ Natural Vitality s kuracím a morčacím mäsom. Obsahuje unikátnu receptúru vyvinutú veterinármi a špecialistami na výživu z WALTHAM™ Institute of Animal Science. PERFECT FIT™ Natural Vitality Chicken & Morčacie krmivo pre mačky má vysoký obsah živočíšnych bielkovín na podporu rozvoja svalov a poskytuje esenciálne aminokyseliny pre zdravý život. Slnečnicový olej, prírodný zdroj omega-6 mastných kyselín, navyše pomáha udržiavať zdravú kožu a srsť a kvasnice, prírodný zdroj vitamínov B, podporujú vitalitu. Krmivo obsahuje prírodné ingrediencie a čerstvé kuracie mäso, čo z neho robí kompletnú stravu pre mačky. Zloženie:

čerstvé kuracie mäso (17 %)*, sušený hydinový proteín (vrátane morčacieho 4 %), pšenica*, škvarkový proteín, kukuričná múka *, sójový proteín, oleje a tuky (vrátane slnečnicového) oleje 0,4 %), sójová múka, repné rezne*, sušený obilný proteín, pečeňový hydrolyzát, celulóza*, minerálne látky, kvasnice (1 %)*, sušená jablčná dužina*. *Prísady prírodného pôvodu

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
8.4
Produktová řada:
PERFECT FIT Natural Vitality z kurczakiem i indykiem dla dorosłych kotów
Značka:
PERFECT FIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
41
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
15.8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme