Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PEDIGREE Markies chrumkavé psie sušienky 12x 500 g

Značka: PEDIGREE
57391
33.18

Najniższa cena za 30 dni: €33.06

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 8 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Perfektná desiata pre vášho maznáčika

Psie sušienky plnené mäsom Pedigree Markies sú perfektnou desiatou pre vášho maznáčika. Jemné dreňové trubičky s mäsovou náplňou je chuť, ktorú si váš pes zamiluje od prvého uhryznutia. Sušienky Markies obsahujú vápnik, ktorý pomáha udržovať zdravé zuby a kosti, prídavok minerálov a vitamínov podporuje prirodzenú imunitu psa. Olovrant bol vyvinutý v spolupráci s veterinármi a nutričnými špecialistami z WALTHAM™ Animal Nutrition Center, aby zabezpečila optimálne nutričné hodnoty pre vášho maznáčika. Sušienky neobsahujú umelé farbivá ani príchute. Vďaka tomu si môžete byť istí, že desiata je pre vášho maznáčika prirodzená a bezpečná. Pedigree Markies je pochúťka, ktorá vám umožní potešiť vášho maznáčika a starať sa o jeho zdravie. Vďaka unikátnej receptúre a starostlivo vybraným surovinám si môžete byť istí, že desiata vášmu psovi bude chutiť a je tiež cenným doplnkom jeho jedálnička.

Zloženie:

obilniny, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (vrátane kostnej drene 10 %), cukry, oleje a tuky, minerálne látky, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
6
Produktová řada:
Pedigree Markies
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
14.3
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
3610
Tuky (%):
13
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme