Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

O'CANIS losos a požltový olej pre mačky 200 g

Značka: O'CANIS
56216
3.00

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
0.2 kg
€ 4

3.00 €

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pre mačky s prírodnými prísadami

Vlhké krmivo pre mačky O'canis Chicken Salmon Safflower Oil je kompletné krmivo pre mačky, ktoré obsahuje prírodné zložky, bez umelých konzervantov, príchutí a aróm. Pri príprave boli zložky krmiva šetrne spracované, vďaka čomu je ľahko stráviteľné a má vysokú mieru tolerancie pre vášho maznáčika. Vysoký obsah Omega-3 mastných kyselín a vitamínov v krmive pomáha predchádzať vypadávaniu vlasov a udržiavať ich lesklé. Mokré krmivo O'canis Chicken Salmon Safflower Oil je ideálne krmivo pre dospelú mačku, pretože obsahuje plnú dávku živín. Obsah prírodného kuracieho a lososového mäsa zaručuje vysokú hladinu bielkovín a nedostatok obilnín v strave uľahčuje trávenie. Krmivo neobsahuje zahusťovadlá a atraktanty, čo z neho robí zdravú voľbu pre vašu mačku. Krmivá O'canis vyrába v Poľsku rodinná firma už od 90. rokov, čo zaisťuje najvyššiu kvalitu a čerstvosť surovín. 9 %), losos (15 %), kardamómový olej (0,1 %)

ANALYTICKÉ ZLOŽENIE: hrubý proteín 10 % hrubý tuk 6,5 % hrubý popol 2,4 % hrubá vláknina 0,4 % vlhkosť 80 % vitamínov v prirodzenom množstve Karthusový olej znižuje riziko srdcových ochorení

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Produktová řada:
O'CANIS Kuře,Losos a šafránový olej
Značka:
O'CANIS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
6.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme