Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Vet Solution Cat Renal 1,5 kg

Značka: MONGE
67423
21.50

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 5 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Recept venovaný citlivým mačkám

Monge VetSolution Renal je unikátna zmes ingrediencií, vrátane superoxiddismutázy (SOD) a xylooligosacharidov (XOS), ktoré poskytujú ochranu pred oxidatívnym stresom a podporujú zdravie čriev. Fit-aróma je funkčný poťah, ktorý poskytuje chutný a zdravý prístup k poruchám obličiek. Obsahuje polyfenoly, ako je epigalokatechín galát (EGCG) a katechíny, ktoré majú silné antioxidačné a protizápalové účinky a tiež zlepšujú renálny obeh a funkciu obličiek. Má stredný obsah bielkovín na udržanie glomerulárnej filtrácie cez zdravé nefróny a nízky obsah fosforu na zníženie hyperfosfatémie a spomalenie progresie zlyhania obličiek. Monge VetSolution Renal je krmivo pre mačky, ktoré potrebujú špeciálnu diétu na podporu funkcie obličiek. Špeciálna receptúra obsahuje jedinečné zložky, ktoré poskytujú ochranu pred oxidatívnym stresom a podporujú zdravie čriev. Fit-aróma je funkčný poťah, ktorý poskytuje chutný a zdravý prístup k poruchám obličiek. Zložky ako epigalokatechín galát (EGCG) a katechíny majú silné antioxidačné a protizápalové účinky a tiež zlepšujú renálny obeh a funkciu obličiek. Má stredný obsah bielkovín na udržanie glomerulárnej filtrácie zdravými nefrónmi a nízky obsah fosforu na zníženie hyperfosfatémie a spomalenie progresie zlyhania obličiek.

< b >

Zloženie:

dehydrované kuracie mäso, tapioka, živočíšny tuk (99,6 % čistený kurací olej, konzervovaný prírodnými antioxidantmi), sušený hrášok, zemiaky, sušené ryby (ančovička), hrachová vláknina, živočíšny tuk (99,5 % čistený kačací olej, konzervovaný prírodnými antioxidantmi), dehydrovaná mrkva, rybí tuk (99,5 % čistený lososový olej, konzervovaný prírodnými antioxidantmi) antioxidanty), sušená jablčná dužina, dehydrovaný ananás, minerálne látky, xylooligosacharidy (XOS) 0,4%, yucca schidigera, extrakt zo zeleného čaju 0,015%, lyofilizovaný koncentrát melónovej šťavy (0,005% - zdroj superoxiddismutázy). Analytické zložky: hrubý proteín 24%, hrubá vláknina 5,8%, hrubé oleje a tuky 20%, anorganické látky 5,9%, vápnik 0,6%, fosfor 0,3%, draslík 0,8%, sodík 0, 09%, Omega 3 mastné kyseliny 0,86%, mastné kyseliny Omega 6 3,27%. Nutričné doplnkové látky: vitamín A 18 000 IU, vitamín D3 1 000 IU, železo (E1) 106 mg, jód (E2) 5 mg, meď (E4) 12 mg, mangán (E5) 32 mg, zinok (E6) 150 mg , selén (E8), selén (0,28 mg) Lkarnitín 90 mg, taurín 0,25 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
20
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme