Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Vet Solution Cat Hepatic 1,5 kg

Značka: MONGE
67422
19.72

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 5 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideálne pre mačky trpiace problémami s pečeňou

MONGE Vet Solution Cat Hepatic je kompletné krmivo pre citlivé mačky, ktoré vyžadujú špeciálnu diétu na podporu funkcie pečene. Silybín, aktívna zložka extraktu zo semien pestreca mariánskeho v zložení Fit-aróma v MONGE VETSOLUTION FELINE HEPATIC, má mnoho pozitívnych vlastností ovplyvňujúcich činnosť pečene. V hepatocytoch silybín inhibuje vývoj voľných radikálov, zabraňuje zápalu a fibróze pečene, znižuje syntézu DNA hviezdicových buniek, šírenie a tvorbu väzivového tkaniva. Silybín obmedzuje zmeny biochemických parametrov a zrážanlivosti krvi a tiež znižuje stupeň hemoragickej nekrózy pečene a vstrebávanie toxínov na sliznici hepatocytov. MONGE Vet Solution Cat Hepatic sa skladá hlavne z hrachového proteínu a sušeného kuracieho mäsa a obsahuje aj tapico ako ideálny zdroj sacharidov. Živočíšny tuk z kačacieho oleja a kuracieho mäsa pomáha zmenšiť objem potravy a pôsobí proti problémom zlej chuti do jedla u pacientov s pečeňovými problémami. Krmivo tiež obsahuje minerály, ako je meď, ktoré pomáhajú znižovať intracelulárnu akumuláciu medi a poškodenie buniek. MONGE Vet Solution Cat Hepatic je ideálny pre mačky trpiace pečeňovými problémami a vyžadujúce špeciálnu diétu pre podporu ich funkcie. To zaisťuje účinná látka silybín, ktorá je známa svojimi hepatoprotektívnymi a protizápalovými a fibrotickými vlastnosťami. Vysoký obsah rastlinných bielkovín a kuracieho mäsa poskytuje mačke správne množstvo bielkovín a tapicoka poskytuje vysoko stráviteľné sacharidy, ktoré sú ľahko stráviteľné mačkami s pečeňovými problémami.

0

< /b>

Zloženie:

dehydrovaný hrášok (22 %)**, tapioka, sušené kuracie mäso (15 %)**, živočíšny tuk (kačací olej)* , hydrolyzovaný lososový proteín (7%)**, zemiaky, živočíšny tuk (kurací olej)*, rybí tuk (lososový olej)*, hrachová vláknina, pivovarské kvasnice, minerálne látky, xylooligosacharidy (XOS 0 . 4 %), yucca schidigera pestrec mariánsky (0,03 %), lyofilizovaný koncentrát melónovej šťavy (0,005 % - Cucumis melo cantalupensis - zdroj superoxiddismutázy), sušená mliečna bielkovina* čistená na 99,6 %, konzervovaná prírodnými antioxidantmi. ** Hlavné zdroje bielkovín. Analytické zložky: hrubý proteín 26%, hrubá vláknina 3%, surové oleje a tuky 20%, anorganické látky 6%, n-3 mastné kyseliny 0,75%, n-6 mastné kyseliny 4,5%, sodík 0,41% , celkový obsah medi 5mg/ kg. Diétne doplnkové látky/kg: vitamín A 18000 IU, vitamín D3 1200 IU, E1 železo 186 mg, E2 (jód) 6 mg, E4 (meď) 5 mg, E5 (mangán) 32 mg, E6 (zinok) 150 mg, E8 (selén) 0. Lkarnitín 300 mg, Taurín 0,20 %. Technologické prísady: prírodné extrakty bohaté na tokoferol (Rosmanirus officinalis L.)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Onemocnění jater

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
20
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme