Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Vet Solution Cat Gastrointestinal 1,5 kg granule pre dospelé mačky, na tráviaci systém 1,5 kg

Značka: MONGE
60467
18.50

Najniższa cena za 30 dni: €18.40

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 5 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Špeciálna strava

Monge VetSolution Cat Gastrointestinal 1,5kg je krmivo pre mačky s citlivým tráviacim systémom, ktoré je navrhnuté tak, aby zlepšilo činnosť čriev a udržalo správny tráviaci proces. Jedná sa o špecializovanú diétu, obsahujúcu unikátne zložky ako je superoxiddismutáza (SOD), prírodné prebiotiká - xylooligosacharidy (XOS) a funkčný Fit-aroma poťah zlepšujúci chuť a vôňu. Formula Fit-aroma obsahuje prírodný extrakt z pagaštanu, ktorý má protikŕčové a sťahujúce vlastnosti, spomaľuje peristaltické pohyby čriev a zlepšuje činnosť tráviacich enzýmov. Extrakt z gaštanu upokojuje podráždenie črevnej sliznice a zvyšuje expresiu tesných proteínových spojení, čo inhibuje akútny zápal a upokojuje poranenie črevnej sliznice. Pridanie konzervovaných, neaktívnych bakteriálnych kmeňov, ako sú Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum a Streptococcus thermophilus, a zavedenie konceptu parasynbiotík (probiotiká + prebiotiká) do jedla, zvýšilo účinnosť Fit-aroma formuly v Monge. VetSolution Cat Gastrointestinal. Krmivo obsahuje hydrolyzovaný lososový proteín, ktorý znižuje záťaž čriev a zaisťuje vysokú stráviteľnosť. V porovnaní s udržiavacími diétami je hladina elektrolytov zvýšená, aby sa kompenzovali nadmerné straty vody a zlepšil sa objem intracelulárnych tekutín.

Zloženie:

Sušené bravčové mäso, tapioka, zemiaky, hydrolyzovaný lososový proteín, živočíšny tuk (99,6 % čistený kurací olej, konzervovaný prírodnými antioxidantmi), živočíšny tuk ( 99, 6 % čistený loj, konzervovaný prírodnými antioxidantmi, hrachová vláknina, rybí tuk (99,6 % čistený lososový olej, konzervovaný prírodnými antioxidantmi), dehydrovaný hrášok, sušená ryba (ančovička), minerálne látky, xylooligosacharidy (XOS 0,4 %), ananás , extrakt z gaštanu (0,01 %), sušený Lactobacillus acidophilus, sušený Lactobacillus casei, sušený Lactobacillus plantarum, sušený Streptococcus thermophilus, lyofilizovaný koncentrát melónovej šťavy (cu, 0,005 % - Cu. hrubý proteín 32%, hrubá vláknina 5%, hrubé oleje a tuky 20 %, anorganické látky 6,9 %, sodík 0,4 %, draslík 1,2 %. Doplnkové látky: vitamín A 25 000 IU, vitamín D3 1 500 IU, železo (E1) 122 mg, jód (E2) 2,2 mg, meď (E4) 12 mg, mangán (E5) 30 mg, zinok (E6) 150 mg, selén (E8) 0,28 mg Lkarnitín 100 mg, taurín 0,33 %. Technické prísady: prírodná zmes tokoferolov a extrakt z rozmarínu

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Vepřové maso
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme