Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Fruit Dog Monoproteín morka s pomarančom 150 g

Značka: MONGE
60499
1.93

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
MONGE Fruit Dog Monoproteín vlhčené krmivo pre psov s morkou a pomarančom 150 g

MONGE Fruit Dog Monoproteín morčacie morčacie s pomarančom je vysoko kvalitná paštéta pre psov s jednoproteínovým zložením, vyrobená z výberového morčacieho pomaranče. Táto 100% talianska receptúra bohatá na vitamíny A, E a D3 zaručuje zdroj bielkovín iba z jedného druhu mäsa a neobsahuje umelé farbivá ani konzervanty. Vďaka receptúre s nízkym obsahom cukru je toto krmivo ideálne pre psy s potravinovými alergiami. MONGE Fruit Dog Monoproteín Turkey & Orange Pate je skvelou voľbou pre psov, ktorí potrebujú monoproteínovú diétu. Morčacie mäso je vyberané z tých najkvalitnejších surovín a kúsky pomaranča dodávajú pokrmu jedinečnú chuť. Paštéta sa ľahko podáva a je možné ju použiť ako prísadu do suchého alebo mokrého jedla.

Zloženie:

čerstvé morčacie mäso (zodpovedá 100 % použitého mäsa), tapioka, kúsky pomaranča 4 %. Nutričné doplnkové látky: Vit. A 1500 IU, Vit. D3 120 IU, vit. E 25 mg, Zinok 25 mg, Jód 0,28 mg, Horčík 1,25 mg, Železo 20 mg. Analytické zložky: vlhkosť 80 %, hrubý proteín 8 %, hrubé tuky 6 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popol 1,5 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Krůtí
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme