Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Fruit Dog paštéta s kuracím mäsom a malinami pre psov 100 g

Značka: MONGE
60478
1.07

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné a zdravé jedlo v podobe paštéty pre vášho maznáčika.

Monge Dog Ovocná paštéta s kuracím mäsom a malinami 100g - lahodná ponuka pre vášho psa! Táto čerstvá paštéta s kúskami mäsa je ideálna pre dospelých psov bez ohľadu na plemeno alebo veľkosť. Obsahuje až 80% čerstvého mäsa, vrátane najmenej 10% kuracieho, ktoré vášmu psovi dodáva kompletné bielkoviny a základné živiny. Paštéta navyše obsahuje maliny, ktoré sú nielen chutné, ale aj zdravé pre vášho maznáčika. Maliny sú bohaté na antioxidanty a vitamíny, ktoré podporujú imunitu a celkové zdravie vášho psa. Dôležité je, že Monge Dog Fruit Pate s kuracím mäsom a malinami neobsahuje žiadne umelé prísady, konzervanty ani farbivá. Je tiež bez obilnín a lepku, takže je vhodný pre psy s potravinovými alergiami alebo intoleranciou.

< / p> Zloženie:

čerstvé mäso 80 % (kuracie mäso min. 10 %), maliny 4 %, minerálne látky, vitamíny, želírovacia látka. Analytické zložky: vlhkosť 82%, hrubý proteín 9%, hrubé tuky 7%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 1,2%. Nutričné doplnkové látky: vitamín A 3000 UI/kg, vitamín D3 400 UI/kg, vitamín E 15 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Kuře
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme