Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MIAMOR Trinkfein polievka s tuniakom pre mačky 6x 135 ml

Značka: MIAMOR
69104
12.82

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Motivuje na pitie a zabraňuje vzniku močových kameňov

Miamor Trinkfein je vitalizačný nápoj pre vašu mačku s prídavkom tuniaka. Motivuje na pitie väčšieho množstva tekutín, čo je pre zdravie vášho maznáčika nesmierne dôležité. Mačky často pijú veľmi málo, pretože uprednostňujú uspokojovanie potreby tekutín prostredníctvom potravy. Pri nedostatočnom príjme tekutín sú mačky náchylnejšie na tvorbu močových kameňov (to platí najmä pre mačky, ktoré jedia iba suchú stravu). Miamor Trinkfein to podporuje svojou zvláštnou chutnosťou. Miamor Trinkfein je prípravok so 100% prírodným zložením, bez pridania umelých farbív, konzervantov a plnív. Kŕmne odporúčania hovoria, že obsah konzervy by mal byť rozdelený do 3-4 porcií počas 2 dní. Ak sa kŕmia iba suchou stravou, jedna plechovka Miamor Trinkfein zodpovedá dennej potrebe tekutín.

Zloženie:

91% mäsová šťava, 3,5% filiet z kuracích pŕs, 1,5% filiet z tuniaka, vedľajšie rastlinné produkty, minerálne látky. Výživové informácie Hrubý proteín 2,8 % Obsah tuku 0,4 Hrubá vláknina 0,2 Hrubý popol 1,1 Vlhkosť 95 kalórií / 100 g: 18 kcal

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.81
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
2.8
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
180
Tuky (%):
0.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme