Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE BWild Cat Adult paštéta pre mačky s lososom pre mačky s lososom 100 g

Značka: MONGE
60471
1.16

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Výborná chuť bez umelých konzervantov.

Monge Bwild Grain Free Adult - Losos 100g je jedinečná paštéta, ktorá zaistí vašej mačke vynikajúcu chuť a nutričnú hodnotu. Paštéta pripravená podľa originálnej talianskej receptúry obsahuje kúsky lahodného, čerstvého lososa a je bez umelých farbív, konzervantov a trans-tukov. Monge Bwild Grain Free Adult - Losos 100g je jedinečný produkt pre vašu mačku. Paštéta je nielen lahodná, ale vďaka obsahu kvalitných surovín taktiež veľmi výživná. Tento produkt neobsahuje obilniny, čo z neho robí ideálnu voľbu pre mačky s alergiami alebo intoleranciou na lepok. Navyše neobsahuje umelé farbivá, konzervanty a trans-tuky, čo prispieva k zdraviu a pohode vašej mačky. Monge Bwild Grain Free Adult - Losos 100g je perfektnou voľbou pre náročných majiteľov, ktorí vždy hľadajú to najlepšie pre svojho maznáčika. Prípravok je ľahko stráviteľný, vďaka čomu dodá vašej mačke všetky potrebné živiny. Losos je zdrojom cenných omega-3 mastných kyselín, ktoré majú pozitívny vplyv na zdravie srdca a nervovej sústavy.

< /p>Zloženie:

losos (26 %), bravčová pečeň, kuracie mäso, čerstvá mrkva (2 %), lisované sušené paradajky, sušené zelené fazuľky (1 %) (zodpovedá 4,3 % čerstvých zelených fazuliek), minerálne látky, hydrolyzovaná živočíšna bielkovina, hrachová vláknina, xylooligosacharidy (XOS 0,1 %), spirulina. Analytické zloženie: hrubý proteín 10%, hrubá vláknina 1%, hrubé tuky 5%, hrubý popol 1,6%, vlhkosť 79%. Nutričné doplnkové látky: vitamín D3 294 IU/kg, vitamín E 10,5 mg, selén 0,02 mg, horčík 2,4 mg, zinok 28,1 mg, meď 0,76 mg, železo 8,22 mg, jód 0 ,26 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Losos
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme