Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MIAMOR Feine Filets Mini Multibox v želé 8x 50 g kuracie mäso a tuniak

Značka: MIAMOR
69092
6.51

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zmes lahodných príchutí pre náročné mačky

Miamor FEINE FILETS mini mix príchutí v želé je vysoko kvalitné krmivo pre mačky. Obsahuje iba kúsky filé v jemnom želé bez prídavku obilnín a ďalších prísad, ktoré môžu spôsobovať alergie. Balenie obsahuje mix príchutí, ktoré uspokoja aj tie najvyberavejšie mačky. Všetky príchute boli obohatené o prísady, ako je kura, tuniak, krevety a kalamáre. Krmivo neobsahuje konzervačné látky ani zvýrazňovače chuti. Miamor FEINE FILETS mini mix príchuťou v želé je doplnkové krmivo, ktoré je ideálne pre citlivé mačky a mačky s alergiami. Malé porcie sú ideálne ako desiata medzi jedlami. Krmivo obsahuje čisté kúsky filé, ktoré sú pre mačky ľahko stráviteľné a neobsahujú žiadne vedľajšie živočíšne produkty. Má nízky obsah tuku, takže je vhodný pre mačky s nadváhou.

Zloženie

kurča a tuniak v želé: 26 % kuracie mäso, 26 % tuniak. Kurča a zelenina v želé: 48,5% tuniak, 2,5% kukurice, 2,5% mrkva. Tuniak a krabie mäso v želé: 47% tuniak, 5% krabie mäso. Tuniak a chobotnice v želé: 40% tuniak, 12% chobotnice. Analytické zložky: Hrubý proteín 13 %, obsah tuku 1 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popol 1,5 %, vlhkosť: 83 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Kuře, tuňák
Metabolická energie (%):
660
Tuky (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme