Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MIAMOR Feine Filets kuracie mäso so šunkou v omáčke 100 g

Značka: MIAMOR
18420
1.39

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pre náročné mačiatka

Miamor Feine Filets v želé je krmivo pre mačky, ktoré uspokojí aj tie najnáročnejšie maškrtné jazýčky. Každé balenie obsahuje chutné kúsky tuniaka v kombinácii s ďalšími ingredienciami, bez pečene, častí kostí a ďalších živočíšnych produktov. Toto krmivo je extrémne ľahko stráviteľné a má znížený obsah tuku, takže je ideálny pre mačky s nadváhou, neaktívne a staršie mačky. Môže byť doplnkom stravy vašej mačky. Miamor Feine Filets je špeciálna potravina, pretože obsahuje iba mäso uvedené v názve. Zloženie balíčka Kurča so šunkou je 48% kura a 6,5% šunka. Je to aj nízkokalorické jedlo s nízkym obsahom tuku. Miamor Feine Filets v želé je vynikajúcou voľbou pre vašu mačku. Dajte mu šancu jesť chutné a zdravé jedlo, ktoré mu poskytne všetky potrebné živiny.

Zloženie:

48 % kura, 6,5 % šunka Analytické zloženie: Bielkoviny 13,0 % Tuky 1,0 % Vláknina 0,5 % Popol 1,5 % Vlhkosť 83,0 % Kalórie/ 100 g: 66 kcal

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci

Složení

Bílkoviny (%):
13
Tuky (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme