Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

LEONARDO Finest Selection mokré krmivo pre mačky, jahňacie mäso s brusnicami 85 g

Značka: LEONARDO
65968
1.31

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Šťavnaté mäso obohatené o chutné doplnky

Leonardo Finest Selection mokré krmivo pre mačky Jahňacie s brusnicou 85g - chutná a zdravá ponuka pre vašu mačku! Pokiaľ hľadáte kvalitné krmivo pre svojho maznáčika, Leonardo Finest Selection je dokonalou voľbou. Toto krmivo je dostupné vo veľmi pohodlných a praktických vreckách, vďaka ktorým je podávanie krmiva rýchle a jednoduché. Jahňacie mäso s brusnicou je jednou z mnohých príchutí dostupných v rade Leonardo Finest Selection a každá z nich je pripravená z tých najlepších surovín. Toto krmivo obsahuje mnoho živín, ktoré sú nevyhnutné pre zdravie a pohodu vašej mačky. Zloženie obsahuje 36,5 % jahňacieho mäsa, srdca, pečeň, pľúca a obličky, 30 % hydinového mäsa, srdca a pečeň a 28,3 % jahňacieho a hydinového vývaru. Krmivo je navyše obohatené o brusnicu, ktorá je zdrojom vitamínu C a antioxidantov. Lososový olej navyše poskytuje polynenasýtené mastné kyseliny, ktoré sú dôležité pre zdravie mačky. Leonardo Finest Selection je taktiež dokonalým doplnkom suchého krmiva Leonardo. Vďaka tomu, že je krmivo balené po porciách, je ľahké miešať rôzne chute a skladať mačacie jedálniček z rôznych surovín. Za pozornosť stoja aj

Analytické zložky. Toto krmivo obsahuje 11% bielkovín, 5% tuku, 2% hrubého popola, 0,3% hrubej vlákniny a 80% vlhkosti. Odporúčané použitie je jedno alebo dva vrecká denne. Po otvorení vrecka je možné uchovávať v chladničke maximálne 24 hodín. Jeden alebo dva vrecká denne. Po otvorení môžete vrecko skladovať v chladničke max. 24 hodín.

Zloženie:

jahňacie mäso, srdce, pečeň, pľúca, obličky (36,5 %), hydinové mäso, srdce, pečeň (30 %), mäsový vývar s jahňacím, hydinové (28,3 %), brusnica (4 %), vaječné škrupiny, sušené (0,5 %), minerálne látky (0,5 %), lososový olej (0,2 %)

Analytické zložky: proteín 11 %, obsah tuku 5 %, surový popol 2 %, hrubá vláknina 0,3 %, vlhkosť 80 % Aditíva na kg: nutričné doplnky: vitamín D3 200 IU, vitamín E (ako alfa-tokoferol acetát) 50 mg, taurín 1 000 mg, mangán (ako síran manganatý) 2 mg, zinok (ako monohydrát síranu zinočnatého) 20 mg, jód (ako jodičnan vápenatý, bezvodý) 0,2 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Jehněčí
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme