Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

LEONARDO Finest Selection mokré krmivo pre mačky, hovädzie mäso 85 g

Značka: LEONARDO
65977
1.31

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Šťavnaté mäso a skvelá chuť

LEONARDO HOVÄDZÍ VRECKO PRE MAČKY 85g - Vynikajúca voľba pre vašu mačku Ak hľadáte chutný, zdravý a pohodlný spôsob kŕmenia mačky, vlhké krmivo Leonardo Finest Selection s hovädzím mäsom bude perfektné. Toto jedlo je starostlivo pripravené zo šťavnatého hovädzieho mäsa a obohatené o rafinované prísady, šetrne varené, aby si zachovalo plnú chuť a nutričnú hodnotu. Krmivo obsahuje lososový olej, ktorý poskytuje polynenasýtené mastné kyseliny nevyhnutné na udržanie zdravia vašej mačky. Pokiaľ chcete mačke spestriť jedálniček, môžete mokré krmivo Leonardo Finest Selection skombinovať so suchým krmivom Leonardo. Krmivo je balené do veľmi praktických jednorazových sáčkov, vďaka čomu je jeho použitie veľmi pohodlné. Jedno balenie obsahuje 85g produktu, čo zodpovedá jednej alebo dvom porciám denne v závislosti na potrebách Vašej mačky. Leonardo Finest Selection s hovädzím mäsom je vynikajúcim zdrojom bielkovín a ďalších základných živín, ako sú srdce, pľúca, pečeň, obličky a držky. Zloženie krmiva obsahuje aj minerály, ktoré zaisťujú optimálne fungovanie organizmu Vašej mačky. Po otvorení vrecka je možné potraviny uchovávať v chladničke maximálne 24 hodín.

Zloženie:

hovädzie mäso, srdce, pľúca, pečeň, obličky, držky (70 %), hovädzí vývar (29,6 %), lososový olej (0,2 %), minerálne látky (0,2 %)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Hovězí maso
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme