Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

LEONARDO Adult Poultry GF granule pre mačky 7,5 kg

Značka: LEONARDO
65993
59.88
Hmotnosť
Poštovné
Cena
7.5 kg
DOPRAVA ZADARMO

59.88 €

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 15 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pre mačky s citlivým tráviacim systémom

LEONARDO Adult Poultry GF - bezlepkové suché krmivo pre dospelé mačky, ktoré bolo vyvinuté pre mačky s citlivým tráviacim systémom a sklonom k alergiám. Krmivo obsahuje vysoko kvalitné bielkoviny vrátane čerstvého hydinového mäsa, ktoré je hlavným zdrojom bielkovín v mačacej strave. Bezlepková a bezobilná receptúra krmiva sa skladá z amarantu bohatého na živiny, ktorý nahradil tradičné obilniny. Krmivo obsahuje aj semienka chia a morský zooplanktón, ktorý má pozitívny vplyv na udržanie zdravej kože a lesklej srsti mačky. Vysoký obsah omega-3 mastných kyselín a lecitínu zlepšuje vzhľad a stav kože a srsti. Všetky zložky krmiva sú starostlivo vybrané a poskytujú vašej mačke všetky potrebné živiny. Krmivo je vhodné pre dospelé mačky staršie ako 1 rok, ktoré sú náchylné k potravinovým intoleranciám a alergiám. Obsah hydinového mäsa v krmive pochádza výhradne z čerstvých zdrojov a neobsahuje jatočné mäso.

Čerstvé hydinové mäso (30 %); hydinové bielkoviny s nízkym obsahom popola, sušené (22 %); amarant (15 %); zemiakový škrob; hrachová múka; hydinový tuk; hydrolyzovaná hydina pečeň; morský zooplanktón, mletý (krill, 2,5 %); múčka z morských rýb (2,5 %); pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); sušené vajcia; výlisky z hroznových jadier; semená chia (1,3 %); struky svätojánskeho chleba, sušené; chlorid sodný; chlorid draselný; fosforečnan vápenatý; čakankový iInulín.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7.5
Produktová řada:
LEONARDO Adult Poultry GrainFree
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme