Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

LEONARDO Adult Light krmivo pre dospelé mačky s nadváhou 7,5 kg

Značka: LEONARDO
66011
49.88

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 12 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné suché krmivo pre mačky s nadváhou

Leonardo Adult Light je nízkokalorické suché krmivo s vysokým obsahom bielkovín pre mačky s nadváhou. Jeho špeciálne zloženie bolo vyvinuté na boj s nadváhou a udržanie optimálnej telesnej hmotnosti. Toto krmivo poskytuje vašej mačke výživné krmivo a zároveň obmedzuje množstvo kalórií skonzumovaných počas dňa. Pokiaľ má vaša mačka nadváhu, zvážte prechod na Leonardo Adult Light. Toto krmivo obsahuje oveľa menej kalórií ako štandardné krmivo pre dospelé mačky, ale zároveň poskytuje vysoký obsah bielkovín, ktoré pomáhajú udržovať svalovú hmotu. Krmivo obsahuje aj čerstvé hydinové mäso, ktoré je zdrojom kvalitných bielkovín. Leonardo Adult Light je krmivo, ktoré spĺňa nutričné požiadavky vašej mačky bez toho, aby preťažovalo jej telo. Vďaka správnemu pomeru zložiek, ako je vláknina, vitamíny a minerály, poskytuje toto krmivo optimálnu nutričnú rovnováhu, ktorá pomáha udržiavať zdravie vašej mačky.Zloženie:

čerstvé hydinové mäso (30 %); hydinový proteín, nízky obsah popola, sušený (23 %); ryža; kukurica; múčka z morských rýb (9%); jablčné pyré, sušené (4%); hydrolyzovaná kuracia pečeň; ražné, sladové; sušené vajcia; morský, pozemný zooplanktón (krill, 2,5 %); ovsené otruby (2,5 %); pivovarské kvasnice, sušené; chia semienka (1,3 %); hydinový tuk; chlorid sodný; chlorid draselný; čakankový inulín

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7.5
Produktová řada:
LEONARDO Adult Light
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
12.5
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme