Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

KATTOVIT Feline Diet Recovery kuracie kurča 85 g

Značka: KATTOVIT
67819
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dokonalé krmivo pri rekonvalescencii

KATTOVIT Feline Diet Recovery Chicken 85 g je vysoko kvalitné kompletné krmivo pre dospelé mačky, ktoré bolo špeciálne vyvinuté tak, aby oslabeným mačkám poskytlo obzvlášť vysoký obsah energie v ľahko stráviteľné zloženie. Je to ideálne krmivo pre mačky v rekonvalescencii, ktoré potrebujú regeneráciu výživy a pre mačky s podváhou, ktoré potrebujú pribrať. Krmivo obsahuje 42% kuracieho mäsa, pečeň, pľúca, svalovinu, minerálne látky a lososový olej, ktorý poskytuje správne množstvo bielkovín, tukov, sacharidov, vitamínov a minerálov. Všetky ingrediencie sú starostlivo vyberané tak, aby mačkám poskytovali nielen chutnosť, ale aj stráviteľnosť a nutričnú hodnotu. KATTOVIT Feline Diet Recovery Chicken 85 g navyše obsahuje vitamín D3, vitamín E, zinok, jód a mangán, čo má pozitívny vplyv na zdravie mačiek. Odporúčaná denná dávka pre 3kg mačku je približne 155g na deň a pre 5kg mačku je to približne 220g na deň. Jedlo by malo byť podávané až do zotavenia. Pred použitím alebo pred predĺžením doby kŕmenia sa tiež odporúča poradiť sa s veterinárom.

Zloženie:

42 % kura (žalúdok, pečeň, srdce, svalovina, koža, vajcia), pečeň, pľúca, svalovina, minerálne látky, lososový olej.

Doplnkové látky

Výživové doplnkové látky / kg: Vitamín D3: 200I.E., Vitamín E: 20 mg, Zinok (E6): 5 mg, Jód (3b201): 0,2 mg, Mangán (3b503): 2 mg.

Analytické zloženie:

Hrubý proteín 11%, Obsah tuku 8%, Hrubá vláknina 0,5%, Hrubý popol 2%, Vlhkosť 78%, Vápnik 0,25%, Fosfor 0,22%, Horčík 0,015%, obsah kalórií / 100 g: 113 kcal

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Recovery Chicken
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Rekonvalescence

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.22
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.25
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme