Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

KATTOVIT Feline Diet Niere/Renal kura 85 g

Značka: KATTOVIT
67950
1.05

Najniższa cena za 30 dni: €1.05

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravé obličky

Kattovit Renal Chicken je vysoko kvalitné veterinárne krmivo pre mačky s chronickým alebo dočasným zlyhaním obličiek. Krmivo je navrhnuté tak, aby pomáhalo udržovať funkciu obličiek a predchádzalo tvorbe močových kameňov. Ide o kompletné krmivo s nízkym obsahom kvalitných bielkovín a zníženým obsahom sodíka a fosforu. Prídavok citrátu vápenatého pomáha udržovať správne pH moču a zabraňuje tvorbe oxalátov. Mnoho mačiek trpí obličkovými problémami, ktoré môžu byť spôsobené rôznymi príčinami, ako sú nepriaznivé vplyvy prostredia, choroby alebo zlá výživa. Preto je dôležité udržiavať svojho maznáčika riadne hydratovaného a zaistiť mu správnu stravu. Kattovit Renal Chicken je kompletné krmivo, ktoré poskytuje všetky základné živiny, ako sú vitamíny a minerály, vrátane taurínu. Toto krmivo je dostupné v omáčkových kúskoch, ktoré sú chutné a chutné pre mačky, aj tie najnáročnejšie. Odporúča sa podávať 2-3 vrecká denne v závislosti od váhy mačky. Pri dlhodobom používaní sa odporúča konzultovať s veterinárnym lekárom.

Zloženie:

mäso a vedľajšie mäsové výrobky (kurča 17 %), oleje a tuky, obilniny, minerálne látky (citrát vápenatý 0,2 %). Stanovenie: Hrubý proteín 6,5%, Hrubý tuk 5,5%, Hrubá vláknina 1%, Hrubý popol 1,8%, Vlhkosť 80%, Vápnik 0,2%, Fosfor 0,15%, Horčík 0,02%, Sodík 0,15%, Draslík 25% Nutričné prísady 0. kg: Vitamín A: 1040 IE, Vitamín D3: 125I.E., Vitamín E (ako all-rac-alfa-tokoferylacetát): 20 mg, Železo (ako síran železnatý) (II), monohydrát): 40 mg, Zinok (ako zinok oxid): 28 mg, meď (ako pentahydrát síranu meďnatého): 1,2 mg, mangán (ako síran mangánatý): 1 mg, jód (ako jodid draselný), bezvodý): 0,6 mg, taurín: 720 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Niere/Renal Chicken
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
7.5
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.16
Tuky (%):
9.5
Vápník (%):
0.22
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme