Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

KATTOVIT Feline Diet Gastro Turkey morčacie 85 g

Značka: KATTOVIT
67812
1.10

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Správne krmivo pre vašu mačku

Kattovit Gastro je špeciálne mokré krmivo pre mačky s tráviacimi problémami, ktoré trpia zvracaním, hnačkou, zápchou a ďalšími zažívacími ťažkosťami. Zloženie obsahuje ľahko stráviteľné zdroje bielkovín, nízky obsah tuku a hrubej vlákniny a zvýšené množstvo elektrolytov, ktoré pomáhajú kompenzovať nedostatok minerálov a solí v tele. Kattovit Gastro je tiež ideálny pre oslabené mačky v období rekonvalescencie po operáciách vďaka svojej ľahkej stráviteľnosti. Kattovit Gastro krmivo s morčacím mäsom je unikátna diéta pre mačky s gastrointestinálnymi problémami. Zloženie obsahuje 47% morčacieho mäsa vrátane svaloviny, srdca, pečene a žalúdka, ďalej hydinovú kožu, celé vajcia a minerálne látky. Obsah hrubého proteínu je 9% a obsah tuku 5%. Hrubá vláknina je iba 0,5 % a hrubý popol 1,8 %. Krmivo obsahuje vápnik 0,25%, fosfor 0,18%, horčík 0,015%, draslík 0,22% a sodík 0,3%. Energetická hodnota je 88 kcal na 100 g. Kattovit Gastro s morčacím mäsom je vynikajúce krmivo pre mačky s tráviacimi problémami. Ľahko stráviteľné bielkoviny, nízky obsah tuku a hrubej vlákniny a zvýšené množstvo elektrolytov, ktoré pomáhajú kompenzovať nedostatok minerálov a solí v tele, poskytujú mačkám vyváženú stravu. Krmivo Kattovit Gastro s morčacím mäsom navyše vďaka prítomnosti exogénneho taurínu, vitamínov a minerálov poskytuje všetky potrebné látky potrebné pre zdravie a pohodu mačiek.

0

Zloženie:

mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (z toho 45 % morka), obilniny, vedľajšie rastlinné produkty produkty, minerály. Ľahko stráviteľné ingrediencie: 38% morka, 11% hydina, 7% morčacia pečeň, 7% ryža (varená). Doplnkové látky na kg: vitamín A: 1040 IU, vitamín D3: 125 IU, vitamín E (ako all-rac-alfa-tokoferylacetát): 20 mg, železo (ako monohydrát síranu železnatého): 40 mg, zinok (ako oxid zinočnatý) : 27,5 mg, meď (ako pentahydrát síranu meďnatého): 1,2 mg, mangán (ako síran mangánatý): 1 mg, jód (ako jodid draselný): 0,6 mg, taurín: 580 mg. Analytické zložky: Hrubý proteín 9%, obsah tuku 6%, hrubý popol 2,5%, hrubá vláknina 0,5%, vlhkosť 78%, vápnik 0,4%, fosfor 0,3%, horčík 0,025%, draslík 0, 2%, sodík 0,1%.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Gastro Turkey
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Krůtí
Fosfor (%):
0.18
Tuky (%):
5
Vápník (%):
0.25
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme