Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Josera Culishe 2 kg pelety z lososa pre dospelé mačky

Značka: JOSERA
57395
11.95

Najniższa cena za 30 dni: €11.79

Cenník: 54.90

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Granule s jemným lososom a lososovým olejom sú tým najlepším krmivom pre maškrtné mačky. Vďaka vyváženej receptúre je Josera Culinesa mimoriadne chutné a ľahko stráviteľné jedlo. S lahodným lososom a vybranými lososovými kyselinami pre skutočných gurmánov. Cenné mastné kyseliny z lososového oleja, vitamíny a stopové prvky pre zdravú kožu a lesklú srsť. - Vyrobené v Nemecku v kontrolovaných laboratórnych podmienkach - Krmivo obsahuje vysokokvalitné suroviny, ktoré nie sú geneticky modifikované. - Bez pridaných konzervačných látok, umelých farbív a aróm. - Suché krmivo pre mačky Josera nie je testované na zvieratách. - Neobsahuje pšenicu, sóju, cukor a mliečne výrobky - 100% bio produkt. Špeciálna vláknina uľahčuje odstraňovanie prehltnutých chlpov z tráviaceho traktu, čím znižuje riziko tvorby chlpov. Starostlivý výber tých najlepších ingrediencií zaisťuje optimálny pomer vápnika a fosforu a zníženú hladinu horčíka. Odporúčaná hodnota pH 6,0-6,5 zabraňuje tvorbe močových kameňov. Lesklá a hodvábna srsť a zdravá koža sú znakmi optimálnej stravy pre vašu mačku. Sú za to zodpovedné cenné mastné kyseliny, vitamíny, zinok a meď v ľahko stráviteľnej organickej forme.

zloženie:

sušený hydinový proteín, ryža, celozrnná kukurica, sušienky, repná dužina, hydinový tuk, sušený losos 6,0 %, hydrolyzovaný hydinový proteín, minerálne látky, sušený, lososový olej 0,5 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
JOSERA Cat Culinesse
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3735
Fosfor (%):
1.05
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme