Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

JOSERA Cat Marinesse pre dospelé mačky 10 kg

Značka: JOSERA
20007207
79.35

Najniższa cena za 30 dni: €74.25

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 20 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletné granule pre dospelé mačky. Diétne potraviny na zníženie alergických reakcií na potraviny

JOSERA Marinesse s vysokým obsahom lahodného lososa je optimálnym krmivom pre mačky, ktoré milujú ryby. Unikátna receptúra obsahuje iba dobre znášané bielkoviny a žiadne pridané obilniny. Vďaka tomu je ideálny pre mačky s potravinovou intoleranciou a citlivým tráviacim systémom. Obsahuje ľahko stráviteľné a ľahko vstrebateľné zložky v podobe lososa, hrášku a zemiakov. Vysoký obsah lahodného lososa (30%) a receptúra bez obilnín pre náročné mačky.

Výhody používania krmiva Marinesse bez obilnín:

- Vyrobené v Nemecku v kontrolovaných laboratórnych podmienkach. - Krmivá obsahujú vysoko kvalitné suroviny, ktoré nie sú geneticky modifikované. - Bez pridaných konzervačných látok, umelých farbív a aróm. - granule pre mačky Josera nie je testované na zvieratách. - Bez pšenice, sóje, cukru a mliečnych výrobkov. - 100% ekologicky šetrný výrobok. Hypoalergénne - vybrané zložky a zdroje so zníženým obsahom bielkovín sú alternatívou pre mačky s potravinovou intoleranciou. pH moču 6,0 - 6,5 - starostlivý výber najlepších zložiek zaisťuje optimálny pomer vápnika a fosforu a zníženú hladinu horčíka. Odporúčaná hodnota pH 6,0-6,5 zabraňuje vzniku močových kameňov. Bez obilnín

Dávkovanie granúl Josera:

Hmotnosť mačky - krmivo Marinesse / 24 h 2 - 3 kg 30 - 45 g 3 - 4 kg 45 - 55 g 4 - 5 kg 55 - 70 g 5 - 7 kg 70 - 100 g 7 - 10 kg 100 - 130 g

Zloženie:

sušený losos 30,0 %, sušené zemiaky, hydinový tuk, hrachová múčka, zemiakový proteín , repná dužina, hydrolyzovaný rybí proteín, minerálne látky, zdroj bielkovín: losos, hrášok, zemiaky.
Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Kočka
Druh:
Krmiva
Kraj pochodzenia:
Josera, Niemcy

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
Josera Marinesse
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Losos
Metabolická energie (%):
3790
Fosfor (%):
0.85
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme