Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

IAMS Delights Adult All Breeds Land&Sea In Gravy 48x 85 g

Značka: IAMS
43315
33.94

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 8 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS Delights Adult All Breeds Land&Sea In Gravy - vlhké krmivo pre dospelé mačky

IAMS Delights je vysoko kvalitná sada kapsičiek pre dospelé mačky, ktorá svojou chuťou a nutričnou hodnotou uspokojí každého štvornožca. 48 vrecúšok v 4 príchutiach, každý s hmotnosťou 85 g, poskytuje všetky živiny, ktoré vaša mačka potrebuje, aby zostala zdravá a plná energie. Každá porcia poskytuje chuť a vôňu, ktorá vašu mačku povzbudí do jedla. IAMS Delights Adult All Breeds Land and Sea In Gravy obsahuje rôzne mäsové prísady, ako je kuracie, morčacie, jahňacie, losos a treska v kombinácii so zeleninou, ako je paprika a hrášok. To všetko v lahodnej jemnej omáčke, ktorá uspokojí aj tie najnáročnejšie jazýčky.

Zloženie :

IAMS Delights s chutným kuracím mäsom a morčacím v omáčke: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (14 % kura, 12 % morka), vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, minerálne látky. IAMS Delights s jahňacím a červenou paprikou: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (4 % jahňacie mäso), zelenina (4 % paprika, zo sušeného korenia), vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, minerálne látky. IAMS Delights s divokým tuniakom a hráškom: Mäso a vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb (8 % tuniaka), zelenina (4 % zelený hrášok, zo sušeného hrášku), vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, minerálne látky. IAMS Delights s duseným lososom a treskou: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, ryby a výrobky z rýb (4 % losos, 4 % treska), vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, minerálne látky. Analytické zložky: bielkoviny 9,2 %, obsah tuku 4,8 %, hrubý popol 1,4 %, hrubá vláknina 0,4 %, vlhkosť 79,3 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
IAMS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9.2
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme