Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

IAMS granule pre dospelú mačku s divokým tuniakom v omáčke 85 g

Značka: IAMS
48979
0.68

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS Prirodzene vlhké krmivo pre dospelé mačky sáčky s tuniakom v omáčke 85g

Vaše mačke sa vždy oplatí podávať to najkvalitnejšie krmivo, ktoré sa stará o jej zdravie a vitalitu. IAMS je vynikajúca značka, ktorá ponúka špecializované krmivo pre domácich miláčikov určené na podporu zdravého a aktívneho životného štýlu. IAMS Naturally je rad produktov, ktorý obsahuje prírodné ingrediencie, kompletné živiny a vitamín E, ktoré pomáhajú podporovať prirodzené zdravie vašej mačky. IAMS Naturally mokré krmivo pre dospelé mačky je unikátny produkt, ktorý sa skladá z vysoko kvalitných živočíšnych bielkovín a MSC morského tuniaka v jemnej omáčke. Krmivo je bohaté na vlákninu, ktorá napomáha správnemu tráveniu, a tiež na Omega 3 a 6 mastné kyseliny, ktoré prispievajú k zdravej koži a srsti. IAMS Naturally mokré krmivo s morským tuniakom je skvelým zdrojom zdravých ingrediencií pre vašu mačku, ktoré urýchlia jej zdravý vývoj a zlepšia jej pohodu.

Zloženie:

mäso a vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu (34 %), ryby a vedľajšie výrobky z rýb (4 % tuniak MSC), vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (0 ,5 % repnej dužiny), minerálne látky, oleje a tuky (0,1 % rybí tuk, 0,05 % slnečnicový olej). Doplnkové látky (/kg): Vitamíny: vitamín E 150 mg. Stopové prvky: síran mangánatý, monohydrát (mangán): 1,1 mg, síran zinočnatý monohydrát (zinok): 12 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
IAMS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme