Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

HILL'S Science Plan vlhké krmivo pre šteňatá 370 g

Značka: HILL'S
69118
3.36

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mäkké a jemné krmivo pre šteňatá

HILL'S SCIENCE PLAN Krmivo pre šteňatá s kuracím mäsom je jemné a mäkké krmivo, ktoré poskytuje dokonalú kombináciu chuti a výživy pre vaše šteňa. Precízne vyvážené poskytuje správne množstvo energie na podporu ideálnej telesnej hmotnosti šteniat. Toto krmivo obsahuje kuracie mäso, kukuricu, jačmeň, sójovú múčku, bravčovú pečeň, minerálne látky a rybí tuk. Vďaka tomu poskytuje všetky potrebné živiny potrebné pre zdravý rast a vývoj vášho šteňaťa. HILL'S SCIENCE PLAN Chicken je ideálny pre šteňatá vo veku od 1 do 12 mesiacov a obsahuje správne množstvo bielkovín a tuku, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú váhu šteniat.

Zloženie:

kuracie mäso, kukurica, jačmeň, sójová múčka, bravčová pečeň, minerálne látky, rybí tuk. Analycké zloženie: Bielkoviny 6,8 %, obsah tuku 5,3 %, hrubá vláknina 1,2 %, hrubý popol 2,0 %, vlhkosť 76,0 %, na kg: vitamín A 19 330 IU, vitamín D3 406 IU. Kŕmne doplnkové látky: Nutričné doplnkové látky: 3b103 (železo) 9,6 mg, 3b202 (jód) 0,3 mg, 3b405 (meď) 1,6 mg, 3b502 (mangán) 2,1 mg, 3b603 (zinok) 2 ,6 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.37
Velikost mazlíčka:
Štěňata
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
6.8
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
5.6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme