Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

HILL'S Science Plan mokré krmivo pre staršie psy s kuracím mäsom 370 g

Značka: HILL'S
69123
3.17

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pre dospelých psov s jemnou textúrou

HILL'S SCIENCE PLAN Zrelé s kuracím mäsom je krmivo pre dospelé psy vo veku od 1 do 6 rokov, ktoré vášmu psovi poskytne nielen lahodnú chuť, ale aj správnu dávku hodnotných živín. Mäkká a jemná textúra krmiva sa vášmu maznáčikovi určite zapáči. Je to jedlo presne vyvážené tak, aby poskytovalo ideálne množstvo energie potrebnej na udržanie primeranej telesnej hmotnosti. Krmivo obsahuje kuracie mäso, jačmeň, kukuricu, bravčová pečeň, sušenú srvátku, sušenú repnú dužinu, rastlinný olej, kukuričný lepok, trávenie a minerálne látky. Toto zloženie poskytuje vášmu psovi kompletné krmivo. Analýza zloženia navyše ukazuje, že krmivo obsahuje správne množstvo bielkovín, tukov, sacharidov, vitamínov a minerálov potrebných pre dospelých psov. Aby ste si udržali optimálnu váhu svojho psa, oplatí sa tomu prispôsobiť množstvo kŕmenia. V prípade pochybností sa vždy môžete spýtať svojho veterinára na správne množstvo. Pokiaľ je krmivo pre domáceho maznáčika nové, oplatí sa zavádzať nové krmivo do jedálnička zvieraťa postupne miešaním. HILL'S SCIENCE PLAN Mature with Chicken je krmivo, ktoré vášmu psovi dodá tie správne nutričné hodnoty a lahodnú chuť. Vždy zaistite, aby mal váš pes neustále prístup k čerstvej vode a pri každej kontrole sa poraďte so svojim veterinárom.

Zloženie:

kurča, jačmeň, kukurica, bravčová pečeň, sušená srvátka, sušená repná dužina, rastlinný olej, kukuričná lepková múčka, trávenie, minerálne látky. ANALÝZA: Tuk 2,2%, Bielkoviny 5%, Vápnik 0,16%, Sacharidy (NFE) 14,5%, Vláknina (surová) 2,7%, Horčík 0,03%, Vlhkosť 74,3%, Omega- 3 mastné kyseliny 0,09%, Omega-6 mastné kyseliny. %, Fosfor 0,12 %, Draslík 0,17 %, Sodík 0,08 %, vitamín A 4050 IU/kg, vitamín D 300 IU/kg, vitamín E 55 mg/kg Hotové jedlá 87 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.37
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
5
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.12
Tuky (%):
2.2
Vápník (%):
0.16
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme