Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

HILL'S Science Plan Optimal Care krmivo pre dospelé mačky 15 kg

Značka: HILL'S
47229
91.72

Najniższa cena za 30 dni: €90.24

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
15 kg
DOPRAVA ZADARMO

91.72 €

Zákaznícke body: 23 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravé krmivo pre mačky s kuracím mäsom

Krmivo pre mačky s kuracím mäsom je perfektnou voľbou pre vášho maznáčika, ktorý potrebuje zdravú a vyváženú stravu. Táto lahodná zmes obsahuje starostlivo vybrané ingrediencie, ktoré zaistia vašej mačke zdravie, vitalitu a krásnu, lesklú srsť. Vysoko kvalitné bielkoviny živočíšneho pôvodu pomáhajú udržiavať postavu a vitalitu, zatiaľ čo zmes omega-3 a 6 mastných kyselín a klinicky overených antioxidantov zaisťuje pokožku bez alergií a obnovuje prirodzený imunitný systém. Toto krmivo pre mačky s kuracím mäsom obsahuje kuraciu a morčaciu múčku, pšenicu, živočíšny tuk, kukuricu, kukuričnú lepkovú múčku, pivovarskú ryžu, proteínový hydrolyzát, minerálne látky, sušenú repnú dužinu, rybí tuk, DL HCl - lyzín, stopové prvky a beta-karotén. Prirodzene konzervované zmesou tokoferolov a kyseliny citrónovej. Toto ľahko stráviteľné krmivo je bez umelých farbív, aróm a konzervačných látok, čo zaručuje ľahké a chutné krmivo pre Vašu mačku. Neodporúča sa kŕmiť mačiatka a gravidné a dojčiace mačky, ktoré vyžadujú vyššiu energetickú náročnosť. Dajte svojej mačke, čo potrebuje, a vyberte si lahodné a zdravé krmivo pre mačky s kuracím mäsom. Vaša mačka vám za to poďakuje.

Zloženie:

kuracia múčka (36 %) a morčacia múčka (hydina celkom 56 %), pšenica, živočíšny tuk, kukurica, kukuričná lepková múčka, pivovarská ryža, proteínový hydrolyzát, minerálne látky, sušená repná dužina, rybí tuk vitamíny, L-lyzín hydrochlorid, stopové prvky a beta-karotén. Prirodzene konzervované zmesou tokoferolov a kyseliny citrónovej. Analýza zloženia: bielkoviny 33%, tuk 20,7%, vláknina 1,4%, vlhkosť 4%, vápnik 0,77%, fosfor 0,76%, draslík 0,78%, horčík 0,08%, vitamín D 600IU /kg, vitamín E 650mg/kg, B-karotén 1,5 mg/kg, omega-3 mastné kyseliny 0,43%, omega-6 mastné kyseliny 3,14%. Energetická hodnota: 416 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
HILL'S Science Plan Feline Adult Optimal Care Chicken
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.76
Tuky (%):
20.7
Vápník (%):
0.77
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme