Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Grass Grass kŕmené jahňacie granule bez obilnín pre psov, 17 kg balenie

Značka: DECEM PHARMA
46015
105.19

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
17 kg
DOPRAVA ZADARMO

105.19 €

Zákaznícke body: 26 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Mäso ako najdôležitejšia zložka krmiva

Mäso tvorí 50 % zloženia potravy, z čoho 31 % tvoria dokonale stráviteľné živočíšne bielkoviny. Pochádza z novozélandského ekologického poľnohospodárstva a ide o kvalitnú jahňacinu. Je to krmivo bohaté na bielkoviny, s nízkym obsahom sacharidov, lepšie prispôsobené prirodzenej strave psov. Kvalitné mäso poskytuje dobre stráviteľné a ľahko stráviteľné bielkoviny. Maxa teší, že zloženie tohto krmiva zaručuje vysoký obsah mäsa aj pri kŕmení psov so špeciálnymi potrebami. Správna a vyvážená strava ovplyvňuje jeho pohodu. Vďaka kvalitným zložkám s hodnotnými vlastnosťami sa znižuje potreba ďalšej suplementácie. Všetky suroviny sú dodávané čerstvé, bez umelých konzervačných látok, čo zaisťuje vynikajúcu výživu a chuť.

Ďalšie riešenia nájdete v článku Acana Grass-Fed Lamb 17kg
30 % obmedzených sacharidov pochádza zo zeleniny a ovocia s nízkym glykemickým indexom – to znižuje riziko cukrovky u psov. Šošovka obsiahnutá v kompozícii má čistiaci účinok. Krmivo je obohatené o vitamíny E a D, zinok a meď. Tieto zložky sú zodpovedné za správne fungovanie mozgu a centrálneho nervového systému. Zabraňujú tvorbe krvných zrazenín a podieľajú sa na mineralizácii kostného tkaniva.

zloženie:
surové jahňacie mäso (18 %), sušené jahňacie mäso (18 %), celý zelený hrášok, celá červená šošovica, surová jahňacia pečeň (4 %), jahňací tuk (4 %), čerstvé lahodné červené jablká (4 %), celý cícer, celý zelená šošovica, celý žltý hrášok, surové jahňacie žalúdky (2 %), surové jahňacie obličky (2 %), sušená jahňacia chrupavka (2 %), šošovicová vláknina, morské riasy (1,2 %) (zdroj dha a epa), čerstvý celý maslový orech tekvica, čerstvá celá tekvica, hnedé sušené morské riasy, mrazom sušená jahňacia pečeň (0,1%), soľ, čerstvé celé brusnice, čučoriedky, koreň čakanky, kurkuma, pestrec mariánsky, koreň lopúcha, kvet levandule, koreň lopúcha, šípky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
17
Produktová řada:
ACANA Grass-Fed Lamb
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DECEM PHARMA

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
3393
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme