Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FORZA10 Oto/Echo aktívna nutraceutická diéta pre ušné problémy 4 kg

Značka: FORZA10
57845
45.53

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Forza 10 Eto Active Nutraceutical Diet - Veterinárne suché krmivo pre dospelé psy všetkých plemien

Forza 10 Eto Active Nutraceutical Diet pomáha pri riešení ochorení súvisiacich so zápalmi vnútorného a vonkajšieho ucha. Receptúra bola vyvinutá špeciálne pre psy s potravinovou intoleranciou a alergiou, ktorá postihuje uši, ušnice a vnútorný a stredný zvukovod. AFS peleta je patentovaný systém, ktorý zaručuje, že proces vytláčania a sušenia potraviny nesterilizuje a neznižuje účinnosť jej prírodných zložiek. To sa vykonáva oddelením látok citlivých na teplotu a ich formovaním za studena (pri izbovej teplote) do tabliet v tvare srdca. Potom sú zmiešané s tradičnými peletami v optimálnom pomere, vďaka čomu sa pri vysokej teplote spracovávajú iba tie kŕmne zložky, ktoré nie sú citlivé na tepelnú úpravu. FORZA 10 Oto/Echo Active Nutraceutical Diet sa odporúča najmä pri zápaloch zvukovodu, ušných ekzémoch, prejavoch potravinovej intolerancie v ušiach a okolo nich, ako podporná terapia po operáciách uší, pri liečbe zápalu vonkajšieho ucha a komplikácie, rovnako ako otitis ušného mazu. Krmivo sa odporúča zavádzať pomaly, aby sa tráviaci systém psa mal čas prispôsobiť. Prvé dni až týždeň sa odporúča miešať staré jedlo s novým. Odporúča sa denne zvyšovať podiel nového jedla. Samotná konverzia môže trvať 7-10 dní. Zaistite, aby mal váš pes prístup k čerstvej pitnej vode. Terapeutický účinok je dosiahnutý po 3-8 týždňoch užívania. Po odznení príznakov alergie je možné krmivo používať ako denné udržiavacie krmivo. Pred začatím liečby sa odporúča poradiť sa s veterinárnym lekárom.

Zloženie:< / b

Základná kroketa: ryža, rybia múčka (ančovička) 21 %, oleje a tuky (vrátane 4 % rybieho tuku), riasy (Ascophyllum Nodosum), minerálne látky, FOS, Yucca schidigera. AFS tableta (7%): hydrolyzáty rybích bielkovín 3%, rastlinné bielkovinové hydrolyzáty, minerálne látky, produkty získané spracovaním bylín (Šípok 0,098%), sušené kvety (Limetka drobnolistá 0,0147%). Stanovenie: Vlhkosť 8%, Hrubý proteín 26%, Hrubý tuk 12,5%, Hrubá vláknina 2,6%, Hrubý popol 7,3%, Vápnik 1,3%, Fosfor 1,1%, Omega 3 0,98% , Omega 6 3,92%, Omega 1 3/6 pomer :4. Doplnkové látky na 1 kg krmiva: vitamín A 17 000 IU, vitamín D3 1 000 IU, vitamín E 250 mg, vitamín C 250 mg, vitamín B1 2,5 mg, vitamín B2 8 mg, vitamín B6 6,5 mg, vitamín B12 0,05 mg, vitamín PP 21 mg, kyselina listová 1,6 mg, kyselina d-pantoténová 13,8 mg, cholínchlorid 1 000 mg. Stopové prvky: síran zinočnatý monohydrát 135 mg, chelát medi s aminokyselinami, hydrát 39 mg. Nutričné doplnkové látky: DL-metionín 500 mg Senzorické doplnkové látky: biologicky definované prírodné produkty: rozmarín 2,7 mg. Energetická hodnota: 3498 kcal/kg – 14,6 MJ/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
FORZA10

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Ančovička
Metabolická energie (%):
3498
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
12.5
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme