Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FORZA 10 Perianal Active Nutraceutical Diet pre problémy s perianálnou žľazou psov 4 kg

Značka: FORZA10
57725
38.92

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 10 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Špecializované suché krmivo pre dospelé psy na problémy s análnymi žľazami 4 kg

FORZA 10 Perianal Active je veterinárne nutraceutické krmivo pre psov s problémami s análnymi žľazami a celým tráviacim systémom. Krmivo pomáha znižovať potravinové intolerancie, ktoré negatívne ovplyvňujú prácu perianálnych žliaz, čo často vedie k upchávaniu žliaz a bolestiam v ich oblasti. Vďaka prídavku cenných prírodných zložiek, často používaných vo fytoterapii a prírodnej medicíne, sú podporované fyziologické obranné mechanizmy, proces extrúzie a sušenia nesterilizuje potraviny a neznižuje účinnosť prírodných zložiek v nich obsiahnutých. FORZA 10 Perianal Active obsahuje patentovaný AFS™ (Active Fresh System™), ktorý oddeľuje látky citlivé na teplotu a formuje ich za studena (pri izbovej teplote) do tabliet v tvare srdca. Potom sú zmiešané s tradičnými peletami v optimálnom pomere, vďaka čomu sa pri vysokej teplote spracovávajú iba tie zložky potravín, ktoré nie sú citlivé na tepelnú úpravu. Príkrm by mal byť zavádzaný pomaly, prvé dni až týždeň miešajte s predchádzajúcim jedlom a denne zvyšujte podiel nového jedla. Je nevyhnutné zaistiť vášmu psovi prístup k čerstvej pitnej vode. FORZA 10 Perianal Active je účinná nutraceutická diéta pre psov s problémami s perianálnymi žľazami a celým tráviacim systémom, ktorá umožňuje terapeutický efekt už po 3-8 týždňoch užívania. Po odznení príznakov alergie je možné krmivo používať ako denné udržiavacie krmivo, aj keď sa vždy pred začatím liečby odporúča poradiť sa s veterinárnym lekárom.

Zloženie:

Základné granule: ryža, rybia múčka (sadela) 21%, riasy (Ascophyllum nodosum), oleje a tuky (vrátane rybieho tuku 4%), minerálne látky, FOS, Yucca schidigera. AFS pastilka (7%): hydrolyzovaný rybí proteín 3%, hydrolyzovaný rastlinný proteín, minerálne látky, produkty získané spracovaním bylín (papája 0,0156%, Aloe vera 0,0097%), riasy (Haematococcus pluvialis (astaxantín 0,00), produkty a vedľajšie produkty spracovania ovocia a zeleniny (zvyšky z lisovania paradajkovej šťavy 0,0030 %). Obsah: Vlhkosť: 8 %, Hrubý proteín: 26 %, Hrubý tuk: 12,5 %, Hrubá vláknina: 2,6 %, Hrubý popol: 7,3 %, Vápnik: 1,3 %, Fosfor: 1,1 % , Omega-3: 0,98%, Omega-6: 3,92%. Doplnkové látky na kg krmiva: Vitamín A 17 000 IU, vitamín D3 1 000 IU, vitamín E 250 mg, vitamín C 250 mg, cholínchlorid 1 000 mg. Energetická hodnota: 3498 kcal/kg – 14,6 MJ/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
FORZA10

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme