Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FARMINA ND Ocean Salmon Treska Adult medium/maxi 12kg - suchá mačka pre dospelých psov 12kg

Značka: FARMINA
61170
82.11

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 21 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Monoproteínové zloženie a nízky glykemický index


Krmivo obsahuje monoproteínovú receptúru prispôsobenú nutričným potrebám dospelých psov, preto sa odporúča pre alergické zvieratá, s abnormálnymi reakciami na krmivo a intoleranciou na niektoré zdroje bielkovín. Na pohodu vášho miláčika bude mať vplyv aj nízky glykemický index krmiva, ktorý zaisťuje postupné uvoľňovanie energie počas celého dňa.

Systém vytvorený pre potreby mäsožravcov


Značka Farmina sa zameriava na systém kŕmenia mäsožravých zvierat a na výrobu bezobilných a nízkobielkovinových produktov používa len tie najkvalitnejšie suroviny živočíšneho pôvodu. Kompletné krmivo pre dospelých psov s lososom z Atlantického oceánu a treskou zo Severného mora, obohatené o funkčnú zeleninu, ovocie a rastlinné extrakty.

Bielkoviny z rýb a morských plodov

Charakteristický rad krmív Farmina je zdrojom živočíšnych bielkovín nevyhnutných pre pohodu vášho psa, pochádzajúcich výlučne z rýb a morských plodov - až 98% z celkového zloženia. Vďaka tejto receptúre môže aj váš miláčik ťažiť z prírodného bohatstva omega-3 mastných kyselín a prírodných antioxidantov priamo z mora.

zloženie:


losos (20 %), sušený lososový proteín (20 %), sladké zemiaky, treska (10 %), sušený treskový proteín (10 %), rybí olej (zo sleďa), sušený sleďový proteín, hrachová vláknina, sušená mrkva, múčka zo sleďov lucerna, inulín z čakanky, frukto-oligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mannan-oligosacharidov), sušený melón (0,5 %), sušené čučoriedky, sušené jablká, sušený špenát, šupky a semená psyllia, sušené granátové jablko, chlorid sodný, chlorid draselný, sušené pivovarské kvasnice, kurkuma (0,2%), extrakt z aloe, glukosamín, chondroitín sulfát

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
N&D Ocean Dog Adult Medium & Maxi salmon, cod, pumpkin & cantaloupe melon
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Losos
Metabolická energie (%):
3937
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
18
Vápník (%):
0.8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme