Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FARMINA ND Ocean Losos, Treska, Melón Adult mini 7kg - suché krmivo pre dospelých psov malých plemien, 7kg

Značka: FARMINA
61166
47.99

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 12 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vitamíny z ovocia


Ovocie obsiahnuté v potravinách je výborným zdrojom veľkého množstva vitamínov a živín. Vďaka nim dostáva váš pes aj vlákninu v každodennej strave. To všetko vytvára vhodné podmienky pre zdravý rast a udržiavanie dobrej fyzickej kondície.

Vynikajúci zdroj živočíšnych bielkovín


Losos a treska v krmive sú výborným zdrojom živočíšnych bielkovín, ktoré váš pes potrebuje vo svojej každodennej strave pre správne fungovanie a pohodu organizmu. Je tiež bohatým zdrojom mastných kyselín, ktoré majú protizápalové vlastnosti, posilňujú kožu psa a hydratujú jeho srsť.

Silná dávka zdravých mastných kyselín

Rybí olej obsahuje silnú dávku omega-3 mastných kyselín, ktoré sú cenné pre zdravie vášho psa, a navyše je doplnený o tekvicu, melón a čučoriedky s vysokou antioxidačnou aktivitou. Krmivo tiež obsahuje polyfenoly, ktoré sú perfektným doplnkom stravy fyzicky aktívnych domácich miláčikov.

zloženie:


Losos (20 %), sušený lososový proteín (20 %), sladké zemiaky, treska (10 %), sušený treskový proteín (10 %), rybí tuk (sleď), sušený sleďový proteín, hrachová vláknina, sušená mrkva, lucerna zo sleďa , inulín z čakanky, frukto-oligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mannan-oligosacharidov), sušený melón (0,5 %), sušené čučoriedky, sušené jablko, sušený špenát, šupky a semená psyllia, sušené granátové jablko, chlorid sodný, chlorid draselný, sušený pivovarský kvasnice, kurkuma (0,2%), extrakt z aloe vera, glukosamín, chondroitín sulfát

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Produktová řada:
N&D Ocean Dog Adult Mini salmon, cod & canatloupe melon
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Losos
Metabolická energie (%):
3937
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
18
Vápník (%):
0.8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme