Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Farmina N&D GF Pumpkin Lamb Blueberry Puppy Mini 2,5 kg - Malé jahňacie šteňa granule

Značka: AMIPLAY
50267
25.86

Najniższa cena za 30 dni: €24.52

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
2.5 kg
€ 3

25.86 €

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Bezobilné granule pre šteňatá stredných a veľkých plemien s obsahom jahňaciny, tekvice a lesných plodov.

Naturally Gourmet Pumpkin Pellets sú prémiové pelety bez obilnín vyrobené z najlepších živočíšnych produktov a výživného ovocia a zeleniny. N&D tekvica sa vyrába pomocou inovatívnej technológie. Ochranná atmosféra - Dusík sa do obalu zavádza počas procesu balenia, čo umožňuje pelety prirodzene konzervovať a zostať dlhšie čerstvé. Vákuové balenie – Pridané vitamíny po tepelnej úprave pre dlhšiu trvanlivosť.

Prečo je tekvica súčasťou krmiva?

Má protizápalové a antidiabetické účinky. Podporuje imunitný systém a vnútorné orgány vášho psa. Vďaka svojim vlastnostiam má tekvica pozitívny vplyv na telo domáceho maznáčika. Má protizápalové a antiparazitárne vlastnosti, podporuje kardiovaskulárny systém a upravuje činnosť čriev. Tekvica má nízky glykemický index.

Ako kŕmiť?

Podávajte pri izbovej teplote podľa dennej dávky uvedenej v tabuľke. Pri prvom použití sa odporúča zmiešať pelety s existujúcim jedlom. Zabezpečte svojej mačke neustály prísun pitnej vody. Skladujte vo vzduchotesnej nádobe na chladnom a suchom mieste.

práca:

Čerstvé baranie mäso (24 %), sušené baranie mäso (24 %), hrachový škrob (20 %), kurací tuk, hydrolyzovaný rybí proteín, sušená tekvica (5 %), čerstvý sleď, sušený sleď, sušené celé vajcia, rybí tuk, vláknitý hrášok , sušená mrkva, sušená lucerna, inulín, fruktooligosacharidy, mannooligosacharidy, sušené čučoriedky (0,5 %), špenátový prášok, plantain (0,3 %), sušené jablká, prášok z čiernych ríbezlí, sušený sladký pomaranč, prášok z granátového jablka, chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, kurkuma Koreň (0,2%), glukosamín, chondroitín sulfát, extrakt z nechtíka lekárskeho.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
N&D GF Pumpkin Lamb & Blueberry Puppy Mini
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
AMIPLAY

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Jehněčí
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme