Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Top Condition 7+ Rich in Chicken granule pre mačky s kuracím mäsom 2 kg

Značka: EUKANUBA
43292
Kontaktujte nás kvôli cenám

Najniższa cena za 30 dni: €12.81

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
10 kg
DOPRAVA ZADARMO

40.85 €

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Receptúry krmív Eukanuba sú navrhnuté tak, aby každej mačke poskytovali kompletnú a vyváženú stravu svetovej úrovne. Tieto krmivá pre mačky obsahujú tie najkvalitnejšie suroviny a sú založené na neustálom výskume, ktorého cieľom je vylepšovať receptúry tak, aby boli zachované tie najvyššie štandardy. Staršie mačky vyžadujú špeciálne zostavenú stravu s vysokým obsahom bielkovín, aby si udržali svalovú hmotu a pohyblivosť, a nízkym obsahom tuku, aby sa zabránilo ich nadváhe. Krmivo Eukanuba Adult 7+ spĺňa obe tieto podmienky. Pomáha udržiavať a podporovať základné funkcie a vitalitu starnúcich mačiek. Poskytuje vysoko kvalitné kuracie a morčacie bielkoviny (až 91% bielkovín je živočíšneho pôvodu), ktoré sú ľahko stráviteľné a dobre stráviteľné. Toto krmivo pre staršie mačky obsahuje aj L-karnitín, prírodný spaľovač tukov, ktorý pomáha udržiavať zdravú telesnú hmotnosť. Jedná sa o 100% kompletnú a vyváženú stravu, ktorá pomáha vašej mačke cítiť sa výnimočne a vyzerať krásne – bez ohľadu na jej vek.

Receptúra obsahuje správny pomer omega-6 a omega-3 mastných kyselín, ktoré podporujú zdravie kože a srsti a udržujú vašu mačku v skvelom stave. Mastné kyseliny z rybieho oleja podporujú aj funkciu mozgu a zraku. Toto krmivo obsahuje všetky vitamíny a minerály, ktoré vaša mačka potrebuje. Krmivo neobsahuje žiadne umelé konzervačné látky ani zvýrazňovače chuti. Krmivo Eukanuba obsahuje aj pečeň, vďaka ktorej je krmivo chutnejšie a mačky ho ľahšie prijímajú. Je obohatený o vajcia a sušené pivovarské kvasnice. Za zmienku stojí aj to, že kuracie mäso v tomto krmive je prirodzeným zdrojom taurínu, ktorý je pre každú mačku nevyhnutnou zložkou stravy.

Tieto chutné granule uľahčujú starostlivosť o ústnu hygienu vašej mačky. Mačka žuje tieto malé chrumkavé krokety, ktoré majú špeciálnu štruktúru, aby si vyčistila zuby, odstránila zubný povlak a zabránila tvorbe zubného kameňa. Krmivo Eukanuba podporuje aj vitalitu mačky - vďaka zloženiu obsahujúceho antioxidanty podporuje prirodzené obranné mechanizmy a posilňuje imunitný systém mačky. Podporuje tiež tráviaci systém a obsahuje prebiotiká, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú črevnú flóru, a vlákninu na zlepšenie črevnej peristaltiky. Receptúra Eukanuba sa stará aj o zdravie močových ciest.

Zloženie:

Sušené kuracie a morčacie mäso: 46 % (kuracie mäso: 27 %; prírodný zdroj taurínu), kukurica, kukuričná krupica, živočíšny tuk, cirok, sušené celé vajcia, sušená repná dužina (2,9 %), hydrolyzované živočíšne bielkoviny, fruktooligosacharidy (0,7 %), sušené pivovarské kvasnice, chlorid draselný, chlorid sodný, rybí tuk (0,46 %), uhličitan vápenatý.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
EUKANUBA Cat Senior All Breeds Top Condition Chicken & Liver
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1.05
Tuky (%):
18.5
Vápník (%):
1.15
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme