Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Junior Large Breed Chicken granule pre psov kura 3 kg

Značka: EUKANUBA
50555
13.71

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo Eukanuba Junior Large Breed je zostavené tak, aby vášmu rastúcemu psovi poskytovalo optimálny denný príjem tukov, bielkovín a vitamínov.

Obsahuje zložky podporujúce správne fungovanie organizmu vášho šteniatka : Obsahuje glukosamín a chondroitín sulfát, ktoré zaisťujú pružnosť a pevnosť kĺbovej chrupavky. Podporuje imunitný systém a regeneráciu zdravých buniek. Obsahuje optimálny pomer omega-6 a omega-3 mastných kyselín. Pomáha udržiavať kožu a srsť každého psa. Podporuje správnu funkciu tráviaceho systému a uľahčuje trávenie. Pomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi po jedle. Poskytuje optimálnu dávku vitamínov, ktoré podporujú správny vývoj vášho domáceho maznáčika. Obsahuje živiny, ktoré podporujú sluch, zrak a funkciu mozgu.

Krmivo Eukanuba má nový unikátny šesťuholníkový tvar granúl so zaoblenými rohmi a zmenšeným povrchom pre lepšiu chutnosť. Veľkosť granúl je prispôsobená potrebám psov rôznych veľkostí v rôznych fázach života. Prídavok špeciálnych minerálov udržuje zdravé zuby. Nová a vylepšená receptúra ​​EUKANUB je prispôsobená životnému obdobiu vášho psa. 100% kompletné krmivo Developing Junior pre veľké plemená od 12 do 24 mesiacov poskytuje vyváženú výživu podporujúcu rast a vývoj juniora vášho psa.

Krmivá Eukanuba sú vyrobené bez umelých aróm, farbív a GMO. Prírodný zdroj kyselín Omega 6 a Omega 3 pre zdravú kožu a krásnu srsť. Obsahuje prebiotiká FOS a repnú dužinu na podporu zdravého trávenia, glukosamín a chondroitín na udržanie zdravia a pohyblivosti kĺbov a vápnik na podporu pevných kostí. Krmivá Eukanuba obsahujú aj antioxidanty, vitamín E a C, ktoré podporujú prirodzenú imunitu vášho domáceho maznáčika. Špeciálny tvar granúl a jedinečný systém DentaDefense pomáhajú udržiavať zuby čisté a zdravé. L-karnitín pomáha dosiahnuť zdravú telesnú hmotnosť. Eukanuba je chutné krmivo bohaté na čerstvé kuracie mäso.

Zloženie:

čerstvé kura (20 %), sušené kuracie a morčacie mäso 14 % (z toho kuracie 8 %), kukuričná krupica, kukurica, pšenica, rybia múčka, ovos, ryža, hydinový tuk, jačmeň, cirok, kuracia omáčka, sušená repná dužina ( 3.1 %), minerálne látky (vrátane hexametafosforečnanu sodného (0,33 %)), sušené celé vajcia, rybí tuk, rybí hydrogen 24 %), sušené pivovarské kvasnice, mannán-oligosacharidy
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
EUKANUBA Developing Junior Large Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Správný vývoj a zajištění energie
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.82
Tuky (%):
14
Vápník (%):
0.95
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme