Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Dog Dry Breed Specific All West Highland Terrier Chicken granule pre psov 2,5 kg

Značka: EUKANUBA
43413
12.77

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
2.5 kg
€ 4

12.77 €

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Malé plemená, ako je west highland white teriér, vyžadujú špeciálnu šetrnú stravu prispôsobenú ich temperamentu a génom. Vzhľadom na to, že toto plemeno je náchylné k obezite a nadváhe, obsahuje krmivo Eukanuba o 40 % menej tuku ako komerčné krmivá pre malé psy

Vďaka obsiahnutým probiotikám a mastným kyselinám má tiež priaznivý vplyv na srsť vášho psa . Eukanuba je kompletná strava, ktorá pomáha udržovať zdravie vášho psa.

Malé plemená psov, ako je west highland white teriér, majú sklon k hromadeniu zubného povlaku, ktorý v prípade neliečenia vedie k ochoreniu parodontu a ďasien. Krmivo Eukanuba West Highland White Terrier má špeciálne krokety vyvinuté s pomocou špecialistov Oral-B. Obsahuje špeciálnu mikrokryštalickú receptúru, ktorá mechanicky čistí zuby pri každom jedle. Účinnosť potvrdená početnými štúdiami s 80 % menším množstvom plaku. Prvé výsledky po iba 25 dňoch kŕmenia Eukanubou Krmivo Eukanuba je hodnotné krmivo, ktoré zodpovedá potrebám plemena west highland white teriér, ktoré je napriek svojej živej povahe poľovným psom. Sú náchylní na priberanie na váhe, preto bol tento výrobok obohatený o L-karnitín, ktorý urýchľuje transport tukov do mitochondrií, takže váš pes nebude mať problémy s nadváhou a udrží si dlhšie pocit sýtosti. Okrem toho je táto zložka tiež zodpovedná za stav svalov.

Eukanuba sa stará o krásny vzhľad srsti vášho westíka, plemena, ktoré vyžaduje zvláštnu starostlivosť. Vďaka správnemu obsahu vitamínov, biotínu a mastných kyselín Omega-3 a Omega-6 je srsť vášho psa lesklá a koža vyzerá zdravo.

Krmivo Eukanuba je ľahko stráviteľné a dobre stráviteľné vďaka obsahu repnej vlákniny, ktorá podporuje priechodnosť čriev a zaisťuje hladký priebeh trávenia. Vzhľadom na vysoký výskyt ochorení bedrových kĺbov a porúch pečene vyžadujú psy tohto plemena špeciálnu diétu a Eukanuba poskytuje správny pomer vápnika a fosforu, aby kosti zostali v perfektnej kondícii.

Zloženie:sušené kuracie a morčacie mäso (30 %), kukurica, pšenica, cirok, jačmeň, živočíšny tuk, sušená repná dužina (2,8 %), hydrolyzovaný živočíšny proteín, sušené celé vajcia, rybí tuk, chlorid draselný ,53 %) , chlorid sodný, hexametafosforečnan sodný, uhličitan vápenatý, ľanové semienko

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
Eukanuba West Highland White Terrier
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Rasa:
West Highland White Terrier
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.25
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme