Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Dog Dry Breed Specific All German Shepherd Chicken 12 kg granule pre psov

Značka: EUKANUBA
43337
41.11

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
12 kg
DOPRAVA ZADARMO

41.11 €

Zákaznícke body: 10 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Nemeckí ovčiaci sú veľmi živí a zápalní psi, ktorí chcú svojich majiteľov potešiť. Suché krmivo Eukanuba Adult Breed Specific German Shepherd pomáha udržovať zdravý metabolizmus a pohyblivosť psov tohto plemena. Eukanuba Breed German Shepherd je kompletné, plnohodnotné a na mieru šité krmivo pre nemeckých ovčiakov. Podporuje zdravý metabolizmus, dlhodobo dobrú fyzickú kondíciu, pohyblivosť a agilitu psov tohto plemena.

Zdravá pokožka a lesklá srsť vďaka esenciálnym kyselinám Omega 3 a Omega 6 a vitamínom a minerálom.

Desaťročné sledovanie účinkov krmiva Eukanuba na psov ukazuje, že vďaka nemu žijú dlhšie, než je priemer ! Váš verný priateľ si zaslúži čo najdlhší život. Desať rokov pozorovania ukazuje, že krmivá Eukanuba pomáhajú predĺžiť život psov. Toto výnimočné krmivo v kombinácii so správnou starostlivosťou o psa s vami udrží vášho maznáčika ešte dlhšie! Silnú, štíhlu muskulatúru udržujú pravidelné prechádzky a krmivo s kvalitnými živočíšnymi bielkovinami, navyše L-karnitín pomáha spaľovať tuky.

Krmivo Eukanuba Adult Breed Specific German Shepherd sa odporúča aj pre belgické ovčiaky, ktorých nutričné potreby sú podobné ako u nemeckých ovčiakov.

Zloženie:

sušené kuracie a morčacie mäso (24 %), kukurica, ryža, pšenica, živočíšny tuk, sušená repná dužina (2,8 %), hydrolyzát živočíšnych bielkovín, sušená celé vajcia, chlorid draselný, frukto-oligosacharidy (0,52 %), rybí tuk, chlorid sodný , hexametafosfát sodný, uhličitan vápenatý, ľanové semienko, glukosamín (432 mg/kg), chondroitín sulfát
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
Eukanuba German Shepherd
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Rasa:
Německý ovčák
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.85
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme