Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

EUKANUBA Daily Care dospelý pes s nadváhou 2,3 kg

Značka: EUKANUBA
65323
11.30

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
2.3 kg
€ 4

11.30 €

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideálna voľba pre psov s nadváhou

Eukanuba Daily Care Overweight Adult Dog je ideálnou voľbou pre psov s nadváhou. Jeho špeciálne zloženie obsahuje o 50% menej tuku ako štandardné suché krmivo Eukanuba Adult Medium, ktoré pomáha kontrolovať váhu psov so sklonom k nadváhe alebo po kastrácii. Toto vyvážené krmivo pre dospelé psy všetkých plemien je pripravené z čerstvého kuracieho mäsa, ktoré poskytuje cenné bielkoviny nevyhnutné na udržanie svalovej hmoty pri diéte. Obsahuje aj Omega-3 a -6 mastné kyseliny, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú kožu a lesklú srsť, zatiaľ čo zmes vlákniny podporuje trávenie. Krmivo ďalej obsahuje zložky ako vápnik, glukosamín a L-karnitín, ktoré sú dôležité pre udržanie zdravých kostí a kostného tkaniva. Vďaka špeciálnemu tvaru krokiet pomáha DentaDefense udržiavať zdravé zuby.

Zloženie:

Sušené kuracie a morčacie mäso (18 %, prírodný zdroj glukosamínu a chondroitín sulfátu), kukurica, pšenica, proso, jačmeň, sušené jablčné výlisky, čerstvé kuracie mäso (4 %), sušená repná dužina (3,7 %) , rybia múčka, kuracia omáčka, hydinový tuk, minerálne látky (vrátane hexametafosforečnanu sodného 0,36 %), sušené celé vajcia, fruktooligosacharidy (0,27 %), ľanové semienko, rybí tuk, pivovarské sušené ( 0,04 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.3
Produktová řada:
EUKANUBA Daily Care Overweight Adult Dog
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
7.5
Vápník (%):
1.45
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme