Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Dolina Noteci Super krmivo pre mačky teľacie, homáre a krevety 85 g

Značka: DOLINA NOTECI
60882
1.35

Najniższa cena za 30 dni: €1.33

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Taška Dolina Noteci Superfood pre mačky


Krmivo kombinuje vybrané druhy mäsa a morských plodov – teľacie, kuracie, homáre a krevety – s jedinečnými funkčnými ingredienciami. Semená novozélandskej mušle, spirulina, mäta pieporná, ľanové semienko a senovka grécka majú cenné vlastnosti, ktoré prispievajú k množstvu funkcií v tele dospelej mačky. Tento vzorec tiež poskytuje základné živiny, ako sú kompletné bielkoviny a n-3 a n-6 polynenasýtené mastné kyseliny, s osobitným dôrazom na kyselinu arachidónovú a EPA a DHA. Ich kvalita a vhodný pomer sú veľmi dôležité vzhľadom na špecifické nutričné požiadavky mačiek, ktoré sú mäsožravce. Mäso a živočíšne produkty a mäkkýše tvoria 80% celkového zloženia. Vrecúško Dolina Noteci Superfood je chutné a zdravé krmivo pre vašu mačku!

Taška Dolin Noteci Superfood pre mačky - teľacie mäso s homárom a krevetami obsahuje:

- 80% mäsa, živočíšnych produktov a kôrovcov, - kompletné bielkoviny a hodnotné mastné kyseliny - najdôležitejšie živiny pre mačky, - vybrané druhy mäsa a morských plodov, ktoré sa vyznačujú mnohými hodnotami a hodnotnými vlastnosťami, - unikátne funkčné prísady: - Slávka novozélandská – ako zdroj glukózy a glykánov chráni a regeneruje chrupavky v kĺboch, – ľanové semienko – reguluje tráviace procesy a priaznivo pôsobí na stav kože a srsti,

- spirulina - bohatá na bielkoviny, podporuje rozvoj prospešnej črevnej mikroflóry, a tým posilňuje imunitu, - mäta pieporná - pomáha pri tráviacich problémoch ako je zápcha a zlé trávenie,

- semená senovky gréckej - stimulujú tráviace funkcie v tráviacom trakte a zvyšujú senzorickú atraktivitu potravy, - vysoký obsah vitamínov a minerálov v biologicky dostupnej forme.


zloženie:

teľacie 40% (pľúca, mäso 10%, pečeň, srdce, žalúdky), kuracie 30% (srdce, pečeň, mäso 5%, žalúdky, koža), homáre 5%, krevety 5%, minerály, ľanové semienko 0,1%, Nový Zéland mušle 0,02 %, spirulina 0,02 %, mäta pieporná 0,01 %, semená senovky gréckej 0,01 %.


Analytické komponenty:

hrubý proteín – 11 %, hrubý tuk – 6 %, hrubý popol – 1,5 %, hrubá vláknina – 1 %, vlhkosť – 79 %, vápnik – 0,3 %, fosfor – 0,25 %.


Ingrediencie:

doplnky stravy/kg: vitamín D3 - 240 IU, vitamín C - 550 mg, vitamín E - 95 mg, zinok (chelát zinku, glycínhydrát, oxid zinočnatý) - 13 mg, meď (pentahydrát síranu meďnatého) - 2 mg, mangán ( síran manganatý monohydrát) - 0,5 mg, Jód (jodičnan vápenatý, bezvodý) - 0,4 mg, Taurín - 800 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Produktová řada:
DOLINA NOTECI Superfood humr a krevety
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Telecí, drůbeží
Tuky (%):
6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme