Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Dolina Noteci Junior krmivo pre mačiatka v konzerve s morkou 400 g

Značka: DOLINA NOTECI
58020
1.80

Najniższa cena za 30 dni: €1.77

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Jedlo chutí a vonia skvele – pre mačky

Krmivo Dolina Noteci Cat je obohatené o morčacie ingrediencie a je kompletným mokrým krmivom vhodné pre mačiatka všetkých plemien od 3 mesiacov veku a staršie. Ľahko stráviteľné morčacie mäso poskytuje cenné živiny, dostatok bielkovín a nízky obsah tuku. Krmivo je navyše bohaté na vitamíny skupiny B, ktoré podporujú činnosť nervovej sústavy, zdravie kože a srsti. Krmivo Dolina Noteci obsahuje vlhké a šťavnaté kusy mäsa, ktoré pripomínajú domácu stravu, a svojou vysokou chuťou a bohatou arómou určite zapôsobia aj na tie najnáročnejšie mačky. Krmivo poskytuje celý rad základných vitamínov a minerálov, ktoré podporujú imunitu a zdravie vašej mačky, ako aj taurín, esenciálnu aminokyselinu, ktorá podporuje organizmus. Zloženie bez obilnín znižuje riziko alergických reakcií, takže krmivo môžu konzumovať aj ľudia s alergiou na mačky.

Zloženie:

Morka 27 % (pečeň, žalúdok, steak 5 %, srdce), vývar, hovädzie mäso 18 % (pľúca, pečeň), kuracie mäso 10 % (žalúdok, koža), bravčové mäso 10 % (žalúdok), minerálne látky, lososový olej 0,5 % , suché pivovarské kvasnice, fruktooligosacharidy, semienko psyllium.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
DOLINA NOTECI Premium Junior bohaté na krůtí
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Krůtí
Tuky (%):
7
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme