Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

CARNILOVE Salmon Adult Grain-free granule pre psov s lososom 4 kg

Značka: CARNILOVE
66810
27.80

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 7 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravé krmivo pre vášho maznáčika

Krmivo predávané v originálnom balení = 100% originálny produkt

Carnilove Dog Adult Salmon je vynikajúcou voľbou pre dospelé psy všetkých plemien. Jeho receptúra bola vyvinutá s ohľadom na prírodný pôvod psov a poskytuje im výživné a vyvážené krmivo.

Zloženie tohto krmiva zahŕňa široký výber starostlivo vybraných druhov mäsa divokého pôvodu, ako je sob, kačica, bažant, morka, jahňacie, diviak a losos. Tieto zdravé zdroje bielkovín poskytujú psovi dôležité aminokyseliny v súlade so zložením prirodzenej potravy. Prídavok lesného ovocia, zeleniny a bylín dodáva potravinám cenné vitamíny, antioxidanty a ďalšie základné živiny.

Carnilove Dog Adult Salmon bol vyvinutý na splnenie špeciálnych potrieb dospelých psov. Poskytuje vyváženú stravu, ktorá má pozitívny vplyv na nervový systém a podporuje zdravú a lesklú srsť.

Losos v tejto diéte je zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín, ktoré nezaťažujú tráviaci proces a majú protizápalové vlastnosti. Losos je navyše bohatým zdrojom omega-3 nenasýtených mastných kyselín, ktoré podporujú duševný vývoj, kardiovaskulárny systém a metabolizmus. Lososové mäso a tuk navyše zlepšujú vzhľad srsti a kože a pomáhajú predchádzať degeneratívnym očným ochoreniam. %), múčka zo sleďa (10 %), kuracie mäso tuk (konzervovaný zmesou tokoferolov, 9 %), kuracia pečeň (3 %), jablko (3 %), tapiokový škrob (3 %), lososový olej (3 %), mrkva (1 %), ľanové semienko (1 %) , cícer (1 %), hydrolyzovaný mäkkýš (zdroj glukosamínu, 0,026 %), extrakt z chrupavky (zdroj chondroitínu, 0,016 %), pivovarské kvasid0 %), koreň čakanky (zdroj frukto-oligosacharidy, 0,015 %), 01 %), Yucca Schidigera (0,01 %), riasy (0,01 %), psyllium (0,01 %), tymián (0,01 %) ), rozmarín (0,01 %), oregano (0,01 %), brusnica (0,0008 %), čučoriedka (0,0008 %), malina (0,0008 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
CARNILOVE Adult Salmon
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CARNILOVE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Losos
Metabolická energie (%):
3800
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme