Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Carnilova polovlhká pochúťka s obohateným pstruhom a kôprom 200g

Značka: CARNILOVE
56507
2.45

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Lahodný pstruh bohatý na nutričné hodnoty


Až 35% zloženia tvorí sušený pstruh, ktorý je bezpečným mäsom pre psov a dobrým zdrojom omega-3 a omega-6 mastných kyselín. Tieto mastné kyseliny posilňujú imunitu zvieraťa, zlepšujú krvný obeh a priaznivo pôsobia na imunitný systém. Proteíny obsiahnuté v snacku pochádzajú z rýb a zeleniny a sú dobrým zdrojom dennej energie pre hru. Pochúťka okrem sušeného pstruha obsahuje chutné ingrediencie a koreniny. Pochúťka má tvar ryby, ktorý dokonale ladí s chuťou a vôňou výrobku a obsahuje prírodné konzervačné látky ako kyselinu citrónovú a DL-jablčnú.

Mäkká maškrta, ktorá motivuje vášho psa


Pochúťka je vhodná pre všetkých dospelých psov a je pre nich skutočným maškrtníkom. Odborník našej spoločnosti Max vysoko oceňuje tento typ snacku, ktorý sa vyznačuje originálnou chuťou. Produkt je vynikajúcim motivačným nástrojom bez ohľadu na plemeno vášho domáceho maznáčika. Max a jeho priatelia ochotne počúvajú triky a príkazy svojich pánov, aby získali karnilovú pochúťku zo pstruha a polovlhkého kôpru. Oplatí sa mať tento typ pochúťky po ruke a dať ju psovi, keď ho chcete pochváliť a odmeniť. Pre každého domáceho maznáčika je najlepšou odmenou obľúbená maškrta.


zloženie:


Sušený pstruh 35%, žltý hrášok, tekutý rastlinný škrob, pstruhová omáčka, kuracia pečeň, kolagén, fenikel 1%, lososový olej.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CARNILOVE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Pstruh
Metabolická energie (%):
3150
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
5
Vápník (%):
0.9
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme