Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Carnil's polovlhký snack s prepeličím mäsom a oreganom 200 g

Značka: CARNILOVE
56510
2.38

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Lahodná pochúťka pre každého psíka


Mäso obsiahnuté v pamlsku je výborným zdrojom bielkovín a energie pre každého dospelého psa. Pochutina obsahuje aj cenné omega kyseliny, vápnik a fosfor. Vďaka mäkkej konzistencii môžu maškrty Carnilove Semi Moist s prepelicami a oreganom konzumovať aj starší psi a psi s problémami so žuvaním. Je ideálny na spestrenie jedálnička vášho miláčika, ale aj ako pochúťka, ktorá ho motivuje k tréningu alebo ho odmení za každodennú námahu. Pochúťky Carnilove sú pre psov bezpečné, pretože obsahujú iba prírodné konzervačné látky, ako je kyselina citrónová a kyselina DL-jablčná.

Oregano pre zdravý metabolizmus


Oregano obsiahnuté v pamlsku je netoxická bylina, ktorú možno úspešne zaradiť do každodennej stravy každého psa. Vyznačuje sa vysokým obsahom antioxidantov, flavonoidov a antibakteriálnymi vlastnosťami. Vďaka tomu je to bylinka, ktorá priaznivo ovplyvňuje metabolizmus a je skvelá pri tráviacich problémoch, hnačkách a plynatosti. Náš milovaný Maks sa na vlastné oči presvedčil, aké dobré je oregano. Vďaka tejto bylinke budú jeho tráviace problémy nadlho zabudnuté


zloženie:

Sušený pstruh 35%, žltý hrášok, tekutý rastlinný škrob, pstruhová omáčka, kuracia pečeň, kolagén, fenikel 1%, lososový olej.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CARNILOVE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Křepelka
Metabolická energie (%):
3230
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
6
Vápník (%):
1.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme