Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BRIT Veterinary Diet diabetes Lamb&Pea 200 g

Značka: BRIT
68767
2.39

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Mokré krmivo pre mačky

Brit Veterinary Diet Diabetes je vhodné veterinárne krmivo pre dospelé mačky s diabetom. Vyvážené mokré krmivo s jahňacím mäsom a hráškom bolo špeciálne navrhnuté pre mačky s cukrovkou. Vďaka nízkemu glykemickému indexu pomáha potravina kontrolovať hladinu cukru v krvi po jedle. Obsahuje aj vysoko stráviteľné bielkoviny, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú svalovú hmotu a kondíciu mačiek. Brit Veterinary Diet Diabetes obsahuje správne množstvo stráviteľnej a nestráviteľnej vlákniny, ktorá pomáha stabilizovať hladinu cukru v krvi. Správne množstvo živín a pomery obsiahnuté v krmive poskytujú mačkám potrebné nutričné hodnoty pri zachovaní zodpovedajúcej telesnej hmotnosti.

Zloženie: jahňacie mäso (55 %), zelený hrášok (3,5 %), lososový olej (2 %), hrachová múka, lignocelulóza (1 %), psyllium – šupky a semená (0,5 %), sušené hnedé riasy (0,5 %, Ascophyllum nodosum), glukosamín (0,015 %), chondroitín sulfát (0,01 %), mannán oligosacharidy (0,01 %), β-glukány (0,008 % ), sušené rakytník rešetliakový (0,006 %), fruktooligosacharidy (0,005 %), juka (0,005 %).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Produktová řada:
BRIT Veterinary Diets Cat Diabetes
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Cukrovka

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
1130
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme